POPULARNA EMISIJA NA OBN-U ULAZI U ZAVRŠNICU

U petak finale kulinarskog showa 'Stol za 4'

Arhiva27.06.12, 16:02h

„Stol za 4“ je emisija u kojoj se četiri takmičara natječu u pripremanju večere, međusobno se ocjenjujući, a pri tome svi kuhaju u vlastitom domu

Voditeljice OBN showa 'Stol za 4'

Kulinarski show „Stol za 4“ već šestu sezonu dao je priliku gledateljima da pokažu koliko su vješti u kuhinji, ali i dekoriranju stola i stvaranju ugodne atmosfere.

Svako od naših dosadašnjih kandidata imao je priliku da zasjati kao zvijezda gastro scene i osvojiti vrijedne nagrade.
Kroz šestu sezone „Stola za 4“ se ekipa OBN Televizije obišla mnoge gradove Bosne i Hercegovine, na čelu sa lijepim voditeljicama Majom Mundom i Milicom Blagojević.

Kroz šestu sezonu „Stola za 4“ upoznali smo preko 60 takmičara iz Sarajeva, Mostara, Čapljine, Širokog brijega i Posušja.
Svi su pod okriljem zabave i smijeha prestavili pripremu najrazličitijih tradicionalnih jela.

Takmičari su se, po starom obićaju međusobno ocjenjivali i odlučili da Nera, Elva, Josipa i Danijel budu finalisti koji će se boriti za titulu sezonskog pobjednika i nagradu od 5 000 KM.A ko je pobjednik saznat ćemo u noći finalnog proglašenja, koje će biti uživo iz studija TV OBN-a.

Finale će biti popračeno sa dosta glamura, specijalnih gostiju sa naše estradne scene i naravno uvijek raspoložene voditeljice Maje i Milice koje sa nestrpljenjem čekaju Finale 29.06.2012 godine u 20:00 sati na OBN televiziji.