FOTO/POLICIJA PREKINULA BEACH POOL PARTY NA TERMALNOJ RIVIJERI

Građani Ilidže i Dobrinje, naviknuti na 'ćirilicu', nisu mogli podnijeti house party!

Arhiva23.06.12, 21:40h

Nakon što su stanovnici Ilidže, a potom i Dobrinje, sinoć bjesomučno zahtijevali od organa reda da ih spase buke koja je dopirala sa Beach Pool Partyja, koji se održavao na Termalmoj rivijeri, isti je prekinut intervencijom policije, a zabava koja je trebala biti večeras - potpuno je otkazana

beach pool party prva noc

- Ma, dajte, molim vas, pa ovdje svaku noć odzvanja Ceca, Seka, Karleuša..., i sad im odjednom smeta buka. Da je bila 'ćirilica', niko ne bi zvao policiju!, rezgnirano je konstatirao jedan od posjetilaca sinoćnje zabave na Termalnoj rivijeri Ilidža nakon što je policija rastjerala okupljene i vratila 'mir i tišinu' među stanovnike okolnih naselja. 

U policijskom zapisniku zvanično je zabilježeno da je je razlog otkazivanja partyja buka koju su prouzrokovali zvukovi koju su dopirali sa bazena, a na koje su se žalili stanovnici Ilidže, Dobrinje, Butmira...

- Zbog prevelikog interesa 'milicije' za naš event, prinuđeni smo otkazati subotnji party. Izgleda da buka više nije u modi. Potvrdila su to okolna naselja (Ilidža, Sokolović Kolonija, Dobrinja, Hrasnica, Butmir, Vojkovići...) - pojasnili su organizatori na svojoj Facebook stranici.

beach pool party prva noc

No, budimo iskreni, ako igdje ima buke koja atakuje na sva ljudska čula, onda su to upravo ova sarajevska naselja. A u blizini Termalne rivijere iz noći u noć 'ordinira' nekoliko narodnjačkih klubova koji stvaraju jednaku, ako ne i veću buku.

Međutim, po onoj orvelovskoj - svi su jednaki, ali su neki jednakiji drugih - ni buka nije jednaka za sve. Tek da se zna!
(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook