VIJESTI IZ CANNESA

Brad Pitt stigao u Cannes bez Angeline, Nastassja Kinski i Roman Polanski došli zajedno

Arhiva22.05.12, 21:32h

Brad Pitt stigao je na 65. Filmski festival u Cannesu bez Angeline, a u svrhu promocije svog novog filma 'Killing Them Softly' PixsellBrad PittPogledaj cijelu fotogaleriju

Brad Pitt stigao u Cannes bez Angeline,

Brad Pitt stigao je na filmski festival u Cannesu promovirati svoj novi film 'Killing Them Softly', gdje ga je dočekala gomila fotografa i obožavatelja.

Pitt, koji, ako je suditi po fotografijama, što je stariji to je fatalniji, stigao je bez Angeline, ali u društvu redatelja filma u kojemu igra istražitelja koji rješava enigmu krvavog sukoba.

Brad je za Cannes odabrao proljetno odijelo boje pijeska i bijelu majicu koju je kombinirao s bijelim cipelama.

A pušta li kosu zbog festivala ili vjenčanja, to ćemo tek vidjeti. Sve u svemu, još jednom je dokazao kako je bio i ostao fatalni holivudski zavodnik.

Nastassja Kinski i Roman Polanski došli zajedno

Zar je to slatka Nastassja Kinski?!

S podbuhlim obrazima i viškom kilograma Nastassju Kinski (51) mnogi nisu prepoznali. Bivša manekenka i glumica u Cannesu je predstavila novu verziju filma koji ju je proslavio 1979.

Nastassja je s 15 godina počela vezu s Romanom Polanskim (78). Njemu su bile 43. Obradu romantične drame ‘Tess’ sad su predstavili na festivalu u Francuskoj. Njemačka ljepotica u tom filmu glumi djevojku sa sela koju je silovao bogati rođak. Ironično, redatelj i glumičin bivši ljubavnik u stvarnom životu 1977. napio se i seksao s 13-godišnjakinjom.

Upravo je Polanski nagovorio Kinski da studira glumu u Los Angelesu. Avanturu su prekinuli čim su završili snimanje filma. Nastassja je 1984. dobila sina s glumcem Vincentom Spanom. Iste godine udala se za egipatskog filmaša Ibrahima Moussu.

S njim ima kćer manekenku Sonju, a s pjevačem Quincyjem Jonesom (79) dobila je izvanbračnu kćer 1993. Kinski je posljednji hit 'Avantura za jednu noć' snimila s Wesleyem Snipesom ‘97.

DEPO-BL!N/đk


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook