JELENA KARLEUŠA NAPADNUTA U SVOJOJ VILI

Žena upala u kuću pjevačice i fudbalera kako bi našla svoga muža - muftiju Muamera Zukorlića

Arhiva16.05.12, 07:27h

Duševna bolesnica Snežana Đ. (42) provalila je juče oko 14 sati u dom Jelene Karleuše i Duška Tošića na Dedinju navodno tražeći svog muža, predsjednika Islamske zajednice Muamera Zukorlića. Žena se 10 minuta borila sa Jeleninom majkom Divnom, poslije čega je došla policija i odvela je u bolnicu „Laza Lazarević"

karleusa napadaFolk pjevačica Jelena Karleuša pretrpjela je juče veliku traumu kada je duševno oboljela žena Snežana Đ. (42) u popodnevnim časovima upala u njenu kuću na Dedinju, u koju se nedavno uselila sa svojom porodicom. Provalnica se potukla sa pjevačicinom majkom Divnom Karleušom, koja je pokušavala da zaštiti unuke Atinu i Niku. Za to vrijeme Jelena je bila na spratu, sa kojeg je potrčala kada je čula vrisku djevojčica.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo oko 14 časova, kada je Snežana Đ. upala u kuću preko balkona, čija su vrata bila otvorena, zbog čega je Jelenino obezbjeđenje koje stoji na ulazu nije primjetilo.

- Žena je utrčala urlajući kako traži svoga muža Muamera Zukorlića, inače predsjednika Islamske zajednice u Srbiji. Divna, koja je u dnevnom boravku sedela sa Jeleninim ćerkama Atinom i Nikom, skočila je istog trenutka i počela da se rve sa provalnicom kako bi zaštitila unuke. Istovremeno su vrisku čuli momci iz obezbjeđenja, koji su uletjeli kako bi savladali Snežanu Đ., dok je Jelena strčala sa sprata i uplašene djevojčice odvela u sobu - kaže naš izvor blizak policiji.

Kako saznajemo, obezbeđenje je Snežanu Đ. zadržalo u kući do dolaska Hitne pomoći i policije, koje su je odmah odvele u psihijatrijsku bolnicu „Laza Lazarević" jer je potvrđeno da je dugogodišnji psihički bolesnik.

- Na sreću, niko nije povrijeđen, ali su Divna i Jelena preživele veliku traumu i stres - kaže naš izvor.

Niko iz porodice Karleuša-Tošić tokom jučerašnjeg dana nije želio da komentariše pomenuti incident osim Jelene, koja je na svom Tviter nalogu napisala:

- Mislim da je vrijeme da moja porodica i ja dobijemo policijsku zaštitu. Molim urednike novina da ne objavljuju slike moje kuće. Time je mojoj djeci i meni ugrožena bezbjednost - napisala je Jelena.

Inače, napad na JK desio se na isti dan kada je ona prije dvije godine u Beogradskoj areni priredila svoj prvi i dugo najavljivani solistički koncert.

Press/DEPO PORTAL - BLIN/a.k.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook