NAKON PUNIH DESET SEZONA

Odlazak detektiva Horatia Cainea

Arhiva14.05.12, 14:31h

Nakon punih deset sezona, CBS je odlučio prestati sa snimanjem popularnog CSI: Miamija, što je iznenadilo brojne fanove te serije.

Odlazak detektiva Horatia Cainea

Još je veće iznenađenje izazvala vijest da je CSI: New York pretekao CSI: Miami po gledanosti, i tako osigurao daljnje snimanje.

CSI: Miami brzo je stekao popularnost nakon premijere 2002. godine i to prije svega zaslugom Davida Carusa, koji je utjelovio detektiva Horatia Cainea u maniri "hardboiled" krimi romana, što bi značilo da je lik Cainea bio gotovo karikaturalan, a baš zato i miljenik publike.

Glumica Eve La Rue, koja tumači lik Natalije Boe Viste, u nedavnom intervjuu za jutarnji program američkog kanala ABC izjavila je kako serija neće biti obnovljena te kako želi da priču doista privedu kraju. CSI: Miami tako završava u desetoj sezoni, koja će trajati samo devetnaest epizoda.

CBS je izdao službenu izjavu u kojoj se zahvaljuje gledaocima na odanosti seriji, glumačkoj postavi, te producentima, među kojima valja posebno istaknuti majstora za akcijski žanr, Jerryja Bruckheimera.

Index.hr/đk


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook