FOTO/ PRVI KADROVI SA BH. GLUMCEM

Feđa Štukan u novoj hit seriji 'Missing' uz holivudsku zvijezdu Ashley Judd i britanskog glumca Seana Beana

Arhiva07.05.12, 14:23h

Uoči prikazivanja epizode “Rain on the Evil and on the Good” nove hit serije “Missing” na američkoj tv mreži ABC, čija će premijera biti 17. maja, objavljene su i prve promotivne fotografije. Riječ je o epizodi u kojoj uloga ruskog agenta Gavrila tumači glumac Agencije “Zona” Feđa Štukan

Fedja Štukan u seriji MissingBh. glumac se na fotografijama pojavljuje uz zvijezde serije - holivudsku glumicu Ashley Judd i britanskog glumca Seana Beana.

Feđa Štukan je inače, ulogu u ovoj visokobudžetnoj američkoj TV seriji dobio na velikom evropskom kastingu posredstvom “Zone”, a snimao je u Pragu u septembru prošle godine.
Fedja Štukan u seriji Missing
Kriminalistička serija “Missing”, koja govori o CIA agentici koja traga za svojim otetim sinom, spada u najnovije TV hitove A produkcije stoga je pojavljivanje Feđe Štukana izniman uspjeh za njega čime je ponovo skrenuo pažnju na sjajne glumce Agencije “Zona” i kompletno bh. glumište. 
Fedja Štukan u seriji Missing
Nakon irskog filma „As If I Am Not There“ Juanite Wilson i američkog filma „In the Land of Blood and Honey“ Angeline Jolie, ovo je treći veliki međunarodni projekt Feđe Štukana na čije smo angažmane veoma ponosni.

Fedja Štukan u seriji Missing

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook