EKSKLUZIVNO/ POČINJE SNIMANJE NOVOG CIKLUSA POPULARNIH FAZLINOVIĆA

Šta nas očekuje u novim epizodama hit serije 'Lud, zbunjen, normalan'?

Arhiva27.12.11, 20:01h

Ekipa popularne humorističke tv serije 'Lud, zbunjen, normalan' šestog januara naredne godine ulazi u studio i počinje snimanje novog ciklusa od 24 epizode, čije emitiranje kreće 22. januara na RTV Federacije BiH

lud zbunjen normalanZa sve ljubitelje provjerenog domaćeg humora, kao i za one koji su zasićeni jednoličnim turskim sapunicama, stiže pravo programsko osvježenje. Od 22. januara 2012. godine na Federalnoj televiziji počinje emitiranje novog ciklusa najgledanije domaće humorističke serije na ovim prostorima - "Lud, zbunjen, normalan".

Popularni Fazlinovići stižu u starom ruhu... Prošlo je šest godina, ali se kod njih nije puno toga promjenilo; problemi sa ženama kao neko prokletstvo i dalje prate Izeta, Faruka i Damira. Mali Džebra je stasao za školu, a njegovo školovanje dovodi do novih sukoba između Damira i Izeta. Tome dodatno doprinosi mlada i zgodna učiteljica oko koje se jagme sve tri generacije Fazlinovića.

U kući je i nova pomoćnica - Sanela. Premda nije domaćica od reputacije, zadovoljava uslove za posao u stanu Fazlinovića, jer 'vrckava i zgođušna' savršeno prija Izetovim potrebama.

Faruk je proširio biznis otvarajući videoprodukciju, ali mu posao ne ide kako je planirao, baš kao ni ljubavni život.

Preko puta Fazlinovića doseljava lokalni mangup Jakov, a u Akord se vraća Refko...

Lud Zbunjen Normalan i krme

Ovo je ukratko uvod u nove zgode familije Fazlinović, čije snimanje počinje šestog januara 2012. godine.

- Ovih dana smo u velikoj gužvi, pripreme za snimanje su u punom jeku, ekipa je spremna i orna za nastavak rada i nadamo se da će, kao i do sada, krajnji rezultat biti uspješan tv proizvod, zanimljiv našim gledateljima, kažu u produkciji FIST uz pojašnjenje da je riječ o nove 24 epizode koje se realiziraju u koprodukciji sa RTV Federacije BiH, Novom TV iz Hrvatske i produkcijom NIRA FTC iz Srbije.

U glavnim ulogama ostaje stara muška postava - Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović, no još nije poznato koja će nova domaća i regionalna glumačka imena zaigrati u narednim epizodama, kao ni specijalni gosti koji će se pojaviti u nekima od njih.

Scenarista novog ciklusa, kao i svih prethodnih, je Feđa Isović, reditelj je Elmir Jukić, a produkciju potpisuje filmska kuća FIST iz Sarajeva.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/aa)