GALA SVADBA, NIJE SE ŠTEDJELO

Poduzetniku bh. korijena u svatovima pjevala Lepa Brena: Goste digla na noge, trbušne plesačice usijale atmosferu...

Zabava25.04.23, 14:00h

Poduzetniku bh. korijena u svatovima pjevala Lepa Brena: Goste digla na noge, trbušne plesačice usijale atmosferu...
Osim Lepe Brene, goste su zabavljali i Petar Grašo, Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, glazbeni sastav Marcipan iz Novog Sada te trbušne plesačice

 

 

Lepa Brena je ovog vikenda oduševila goste na svadbi Martine Ravlić, kćerke uspješnog biznismena, i poduzetnika bh. korijena Darka Marijanovića, vlasnika hotela "Scala" u Vodicama.


Nastup Lepe Brene trajao je do iza ponoći, a gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su se i fotografirali s jednom od najuspješnijih regionalnih pjevačica, piše Požega.eu.


Osim Lepe Brene, goste su zabavljali i Petar Grašo, Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, glazbeni sastav Marcipan iz Novog Sada te trbušne plesačice.


Darko je inače rodom iz BiH, točnije iz Kotor Varoši odakle je s obitelji zbog rata odselio kao 10-godišnji dječak, piše Večernji.ba.


Obitelj mu se tada skrasila u Požegi, a deset godina kasnije tamo je osnovao građevinsku tvrtku "Liquidus" i krenuo u poduzetničke vode. 


Nakon brojnih izgrađenih objekata po Hrvatskoj i Njemačkoj, Marijanović seli sjedište tvrtke u Zagreb pod imenom "Liquidus Projekti". Od većih objekata, sudjeluje u izgradnji zgrada Hypo Alpe-Adria, KBC-a Rebro, zagrebačkog City Centra.


Martina Ravlić je kćerka Mate Ravlića, vlasnika drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI iz Slavonskog Broda. Ona je očevu tvrtku preuzela s nepunih 30 godina, nedugo nakon završetka školovanja, na kojem se pripremala za preuzimanje obiteljskog posla. Martina je 2017. godine ušla među top pet poduzetnika godine.


Fotografije sa glamurozne svadbe pogledajte ovdje

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još