od ranije poznata policijskim organima

Identifikovana osoba koja je oštetila vozilo Željke Cvijanović

Front05.08.22, 15:24h

Identifikovana osoba koja je oštetila vozilo Željke Cvijanović
On je naveo da je osoba, koju je identifikovala policija Hercegovačko-neretvanskog kantona, od ranije poznata policijskim organima, te da će biti procesuirana u skladu sa zakonom

 

 

 

 

Ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač rekao je da je identifikovana osoba koja je u Mostaru napala i oštetila službeno vozilo Kabineta predsjednice RS-a Željke Cvijanović.

 

On je naveo da je osoba, koju je identifikovala policija Hercegovačko-neretvanskog kantona, od ranije poznata policijskim organima, te da će biti procesuirana u skladu sa zakonom.

 

Lukač je rekao novinarima u Banjoj Luci da je nepoznata osoba službenom automobilu prepriječila put, izašla iz vozila i otkinula rotacija. On je dodao da vozilo koje je napadnuto nije bilo u pratnji predsjednice RS-a Željke Cvijanović, odnosno da nije riječ o koloni vozila.

 

- Riječ je o automobilu koji se inače koristi za pratnju predsjednika RS-a, ali je ovog puta samostalno, pod rotacijom, vozilo mnogo ranije na mjesto gdje predsjednica treba da stigne - pojasnio je Lukač. 

 

(Avaz, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još