Napadač uhapšen

Napadnut gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović

Hronika05.08.22, 11:37h

Napadnut gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović
Jučer, 4. augusta oko 22:00 sata im je prijavljeno da je nepoznati muškarac ispred zgrade Gradske uprave Grada Bijeljina fizički i verbalno napao osobu inicijala LJ.P., navodeći da je riječ o gradonačelniku ovog grada Ljubiši Petroviću.

 

 

Iz Policijske uprave Bijeljina saopćeno je da je gradonačelnik ovog grada Ljubiša Petrović fizički i verbalno napadnut.

 

Kako su saopćili iz policijske stanice Bijeljina, jučer, 4. augusta oko 22:00 sata im je prijavljeno da je nepoznati muškarac ispred zgrade Gradske uprave Grada Bijeljina fizički i verbalno napao osobu inicijala LJ.P., navodeći da je riječ o gradonačelniku ovog grada Ljubiši Petroviću.

 

Kasnije su policijski službenici saznali i identitet napadača i riječ je o osobi inicijala D.M. također iz Bijeljine. Ističu da je on potvrdio navode prijave, a kako bi bio spriječen u daljem činjenju prekršaja, on je uhapšen.

 

O navedenom događaju obaviješten je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela, te da se osoba D.M. sankcioniše prekršajno.

 

Nakon utvrđivanja svih činjenica i okolnosti protiv osobe D.M. slijede zakonom predviđene mjere i radnje, naveli su iz PU Bijeljina.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!