Pripreme za izbore

Ulazak Gorice Dodik u politiku i povratak Radojičića: Ovo je prijedlog kandidata za izbore Gradskog odbora SNSD Banjaluka

Front22.06.22, 20:32h

Ulazak Gorice Dodik u politiku i povratak Radojičića: Ovo je prijedlog kandidata za izbore Gradskog odbora SNSD Banjaluka
Ako Gorica i definitivno bude na listi, biće to njen zvanični ulazak u politiku, budući da je nezvanično, na društvenim mrežama, odavno zagazila u te vode

 

 

 

Gradski odbor SNSD Banjaluka utvrdio je svoj prijedlog kandidata za opšte izbore u oktobru, piše Srpskainfo.com.


Za pojedinačne funkcije predlažu Milorada Dodika i Željku Cvijanović.

 
Šira lista kandidata za Narodnu skupštinu RS ima 65 imena, a najzanimljivije među njima je Gorica Dodik, kćerka predsjednika stranke Milorada Dodika.

 

snsd-lista1


Ako Gorica i definitivno bude na listi, biće to njen zvanični ulazak u politiku, budući da je nezvanično, na društvenim mrežama, odavno zagazila u te vode.


Nosilac liste je Adisa Banović, a zanimljivo je da se aktuelni predsjednik Gradskog odbora SNSD, Vlado Đajić, nalazi tek na 10. poziciji.

 

snsd-lista2

 
Tu su još i aktuelni direktora Poreske uprave RS Goran Maričić, direktor FZO Dejan Kusturić, ministri Dragan Lukač i Srđan Rajčević, bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, aktuelni predsjednik Gradske skupštine Mladen Ilić, narodni poslanici Srđan Mazalica, Momčilo Antonić.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 81

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još