BORE MOGU 'NESTATI' BEZ SKALPELA I FILERA

Razbuktao se skandal oko bh. kozmetologa i plastičnog hirurga: 'Otkrio sam istinu o ispravnom tretiranju kože, kose i brade!'

Lifestyle14.09.21, 21:14h

Razbuktao se skandal oko bh. kozmetologa i plastičnog hirurga: 'Otkrio sam istinu o ispravnom tretiranju kože, kose i brade!'
Plastika i "teška" kozmetika neophodni su samo u pojedinim slučajevima. To su povrede, posljedice bolesti, hormonalne promjene, kompleksi opasni po psihičko stanje... Bora se moguće riješiti i na druge načine - bez skalpela i filera!

 

Promotivni sadržaj


U posljednje vrijeme se razbuktao skandal oko poznatog kozmetologa i plastičnog hirurga Harisa Osmanovića, koji je svoju karijeru zapečatio otkrivanjem vrlo jednostavne metode za obnovu kose, sprječavanje ćelavosti, jačanje brade i u konačnici: njegu kože na najfiniji način.


Prema njegovim riječima, većina žena nakon 35. ili 40. godine ima potrebu za invazivnom anti-age intervencijom. Bora se moguće riješiti i na druge načine - bez skalpela i filera.


- Koža je organ koji se sam obnavlja, izjavio je gospodin Osmanović. Skoro sve promjene nastale zbog starenja (bore, opuštanje oblika lica, oticanje i jastučići ispod očiju) se mogu ukloniti i jednostavno se korigiraju. Dvije sedmice kvalitetne kozmetičke njege i svaka žena će sa svojih 45 godina izgledati kao da ima 30-35.


Plastika i "teška" kozmetika neophodni su samo u pojedinim slučajevima. To su povrede, posljedice bolesti, hormonalne promjene, kompleksi opasni po psihičko stanje itd.


- U skladu sa raznim novim trendovima i mogućnostima, brojne žene se upuštaju u procese nadogradnje kose, povrh svih tretmana lica. To znači da se vrlo rijetko može vidjeti prirodna žena, koja se samo njeguje, a nema nešto plastično na sebi.
Ali, radi dodatnih 1000-2000$, moje kolege/ice pod nož šalju i savršeno zdrave žene. Kod sitnih mimičkih bora ženama su ubrizgavali filere od kojih se pod kožom stvaraju fibrozni izrasci i ciste. A već sa 35 godina, svaku treću ženu šalju na korektivnu plastiku. Zajedno sa glatkom kožom, pacijentica bi dobila i dva-tri mjeseca bolova, otoka i rizika po zdravlje. Na konsultacijama su doktori uvjeravali žene da su ožiljci i krvarenje nakon takvih procedura normalni, a da mučenje nije uzaludno jer će rezultati trajati cijeli život. Ali već za dvije-tri godine, koža dođe u isto stanje - navodi Osmanović.

 

pure-argan-oil
Haris Osmanović je predstavio sredstvo "Argan Oil", koje čuva mladost kože ništa lošije od filera, botoksa i operacije... Ono što je najinteresantnije jeste da ovo nije samo metoda namijenjena ženama, nego i muškarcima

Skupocjeni kozmetički proizvodi nisu uvijek efikasni. A nisu ni pouzdani. Ipak ne znamo šta se tačno nalazi u njima, od čega su sve sastavljeni i da li će naše lice podnijeti sve što je unutra.


- Mogu me osuditi za iznošenje tajne, ali i same uposlenice na klinikama čuvaju svoja lica čak i od "injekcija za ljepotu", a da ne govorimo o plastičnoj operaciji. One su previše dobro upoznate s posljedicama ovih "nevinih" procedura i više vole druge, manje opasne metode.


Na kraju intervjua, Haris Osmanović je predstavio sredstvo "Argan Oil", koje čuva mladost kože ništa lošije od filera, botoksa i operacije. Prema njegovim riječima, upravo zahvaljujući ovome, doktori na privatnim kozmetičkim klinikama izgledaju tako svježe i mlado – skoro poput modela s naslovnica modnih časopisa.


Ono što je najinteresantnije jeste da ovo nije samo metoda namijenjena ženama, nego i MUŠKARCIMA. Iznenadili smo se kada je predstavio efekte ovog višenamjenskog proizvoda.


Jedan od korisnika je podijelio svoje iskustvo:


"Sve što smo probali sa polica supermarketa izgleda lijepo, miriše lijepo i sadrži mnogo dobrih sastojaka. Međutim, samo pogoršava  stanje. Kosa mi nije postala gušća, nego sam dobio perut i užasno me svrbilo tjeme. Odlučio sam da prestanem eksperimentisati s tim.
Dok sam istraživao po internetu, pažnju mi je privukla web stranica s informacijama o proizvodu Pure Argan Oil. Iako mi je bilo teško povjerovati da će mi nešto stvarno pomoći, shvatio sam da nemam šta izgubiti. Naručio sam ulje i svjedočio pravom čudu!!!


Stavljao sam ulje na kosu svaki treći dan, kako je i pisalo u uputstvu. Već nakon dva-tri korištenja sam primijetio da mi je kosa gušća. Nakon dvije sedmice, ćelavost se smanjila, a kosa mi je počela ponovo rasti! Nisam mogao da vjerujem!


Za četiri do šest sedmica skoro da nije bilo ni traga ćelavosti. Iako sam bio začuđen, bio sam sretan. Supruga mi je rekla da Pure Argan Oil sadrži samo prirodne sastojke, zato ne stvara ovisnost i mogao sam bez brige nastaviti koristiti ulje."

 

celavost-kosa


Arganovo ulje je najpopularnija zamjena za njegu kože, kose i brade u našim krugovima. U čistom obliku ovo ulje košta više od običnih krema i maski. Ali mnogo je jeftinije od injekcija botoksa i liječenja posljedica. A što se tiče djelotvornosti, evo rezultata jedne pacijentice koju sam lično odgovorio od "injekcija za ljepotu", navodi Osmanović.


- Ovo je Ajla, ima 43 godine. Radi na berzi i mnogo vremena provodi na suncu, puši i ponekad pije. Kompletnu njegu kože predstavlja jeftina hidratantna krema i lagani tonik. Kada mi se obratila, koža joj je izgledala ovako.

 

bore-prije-tretmana


Ajla se htjela riješiti bora. Prema protokolu klinike, morao sam joj uraditi zatezanje, ali sam je iskreno upozorio na posljedice. Ajla se uplašila, nije htjela povrijediti kožu, a prema analizama je imala male kontraindikacije. Tada sam joj otkrio tajnu o ulju Pure Argan Oil i čak sam joj dao i adresu proizvođača gdje je moguće naručiti jeftinije.


Svaki dan je Ajla nanosila ulje Pure Argan Oil na kožu lica i vrata. Za tri sedmice je ponovo došla kod mene. Pogledajte kako ima mladalački i svjež izgled!

 

bore-nakon-tretmana

Pomoću ulja Pure Argan Oil sam od plastične operacije i injekcija odgovorio preko 800 pacijentica. Želim da ljudi znaju istinu i ne dovode svoje zdravlje u rizične situacije.


Svojstva za podmlađivanje arganovog ulja poznata su bila još u drevnom Maroku. Hiljadama godina je smatrano dragocjenim eliksirom koji su sebi mogli dozvoliti samo kraljevi i njihova svita. A sada uz razvoj poljoprivredne proizvodnje, svako ga može kupiti.


U prirodnom sastavu arganovog ulja nalazi se desetak korisnih tvari nezamjenjivih za zrelu kožu.
Vitamini E i C su odgovorni za regeneraciju oštećenih ćelija. Biljni polifenoli djeluju na niži sloj dermisa, ujednačavaju boju lica i posvjetljuju pigmentacijske fleke. Organske kiseline (ferulinska, siringinska i vanilinska) dezinficiraju i uklanjaju upale, dubinski hrane i hidriraju kožu.
Masne kiseline omega-6 i omega-9 normaliziraju nivo lipida u ćelijama koji se troši s godinama zbog nepravilne njege, štetnih navika itd. Već za dvije-tri sedmice mimičke i dubinske bore se smanjuju za 40%, a za tri-četiri mjeseca i do 90%.


Ali takva svojstva ima samo Pure Argan Oil - bez primjesa i konzervanasa. Neki beskrupulozni proizvođači kao arganovo ulje prodaju jeftino suncokretovo ulje i to mineralno dobijeno tokom procesa obrade nafte. Od takvih proizvoda nema nikakve koristi.


Odavno sarađujem s ovim brendom i mogu reći da je Pure Argan Oil najčistije ulje na trenutnom tržištu. Ovo je "najskuplje ulje ljepote" o kome su se vijekovima ispredale legende, a moderna nauka će ga postaviti rame uz rame sa skupim anti-age procedurama - pojašnjava Haris Osmanović.


OVAJ PRIRODNI PROIZVOD JE ZA SVE NAŠE ČITATELJE I ČITATELJKE DOSTUPAN PO 50% NIŽOJ CIJENI.
ONIMA KOJI PRVI PUT PORUČUJU, KOMPANIJA POKLANJA I POKLON BON U NOVČANOJ VRIJEDNOSTI IZMEĐU 20 I 50KM, ZA VAS I VAŠEG PRIJATELJA/ICU!


Popust možete iskoristiti narudžbom na broj telefona +387 33 911 410.

 

limited-charm-logo

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook