Dunović 'nokautirao' Vulina

Hohštapleru, odbijte od BiH! Ne sjećam se da ste došli na Kazane... Ko je poturčen, a ko nije, ostavite za kafanu!

Front21.07.21, 14:58h

Hohštapleru, odbijte od BiH! Ne sjećam se da ste došli na Kazane... Ko je poturčen, a ko nije, ostavite za kafanu!
Vi ste sramota za zemlju koju predstavljate. Vaša hohštaplerska retorika, nacionalistički ugao iz kojeg posmatrate svijet oko sebe i duboka iskompleksiranost nisu vrijedni dalje rasprave

 

Potpredsjednk FBIH Milan Dunović oglasio se ponovno nakon što mu je odgovorio Aleksandar Vulin.

 

Odgovor prenosimo u cijelosti.


„Ministre Vulin,

vi ste sramota za zemlju koju predstavljate. Vaša hohštaplerska retorika, nacionalistički ugao iz kojeg posmatrate svijet oko sebe i duboka iskompleksiranost nisu vrijedni dalje rasprave.

 

1. Kabinet potpredsjednika Federacije BiH je glavni inicijator i finansijer idejnog rješenja spomenika na Kazanima (sram i stid da vas bude što licitirate sa nevinim žrtvama!) Na vašu žalost, nećete još dugo moći, jer Sarajevo ima snage da se izdigne iznad toga i spomenik će biti napravljen! Ne sjećam se da ste ikada došli na Kazane, pa da vam objasnim da je u Sarajevu vođena časna borba za odbranu grada i države. Mi razlikujemo zločince od heroja.

 

2. Ko je poturčen, a ko nije, e tu priču ostavite za kafanu i svoje "intelektualce" čiji je kapacitet jednak vašem. Bosna i Hercegovina je toliko velika, široka i bogata ljudskim vrijednostima da niko ne treba da mijenja vjeru, samo treba da voli svoju domovinu i da želi dobro svima.


I kao što rekoh, odbijte od BiH!“ - navodi se iz kabineta Milana Dunovića.

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 187

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još