POTPISAN SPoNZORSKI UGOVOR

Saradnja traje više od deceniju: Kompanija m:tel i ove sezone generalni sponzor FK 'Borac' Banjaluka

Biznis Klub21.07.21, 13:15h

Saradnja traje više od deceniju: Kompanija m:tel i ove sezone generalni sponzor FK 'Borac' Banjaluka
Kompanija m:tel, čije je opredjeljenje da kroz društveno odgovorno djelovanje pruža podršku sportu i pravim vrijednostima, više od deceniju u kontinuitetu prijatelj je fudbalskog kluba Borac

 

 

U srijedu, 21. jula, u prostorijama Fudbalskog kluba „Borac“ Banja Luka, potpisan je sponzorski ugovor između ovog kluba i kompanije m:tel. Svečanom potpisivanju prisustvovali su generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić i potpredsjednik FK "Borac" Bogoljub Zeljković.

 


Kompanija m:tel, čije je opredjeljenje da kroz društveno odgovorno djelovanje pruža podršku sportu i pravim vrijednostima, više od deceniju u kontinuitetu prijatelj je fudbalskog kluba Borac.


- Čast je i veliko zadovoljstvo da budemo dio priče koja se zove Fudbalski klub ,Borac’. To je klub sa dugom istorijom, tako da je naša podrška ,Borcu’ promocija ne samo zajedničkog prijateljstva, nego i Banjaluke i sporta uopšte. Već više od 10 godina uzajamni smo prijatelji sa FK ,Borac’, kroz različite vidove sponzorstva, a ovo je druga sezona kako potpisujemo ugovor o generalnom sponzorstvu. Prošle godine smo prepoznali šampionske ambicije ,Borca’, podržali ih, a ove godine smo imali priliku da se radujemo i čestitamo jedni drugima na uspjehu - istakao je generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić, te poželio sreću ekipi u predstojećim utakmicama, izrazivši nadu da će i sljedeća sezona biti jednako uspješna i da će „Borac“ odbraniti titulu i ponovo ostvariti plasman u Evropu.


- U ime Fudbalskog kluba ,Borac’, želim da se zahvalim kompaniji m:tel i gospodinu Marku Lopičiću na dugogodišnjoj saradnji. U vremenima koja su bila teška za nas imali smo pravog prijatelja u kompaniji m:tel. Sada, kada dolaze bolji dani za naš klub, m:tel je to prepoznao i naša saradnja iz godine u godinu sve je jača i bolja - istakao je potpredsjednik Fudbalskog kluba „Borac“, Bogoljub Zeljković.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!