strašno

Epilog tragedije u Kninu: Obdukcija otkrila uzrok smrti petogodišnjaka kojeg je otac ostavio u automobilu

Hronika10.06.21, 16:21h

Epilog tragedije u Kninu: Obdukcija otkrila uzrok smrti petogodišnjaka kojeg je otac ostavio u automobilu
U utorak je u Kninu otac ostavio petogodišnjeg dječaka u automobilu. Dijete je u besvjesnom stanju pronađeno oko 15 sati, ali je nažalost preminulo

U parkiranom automobilu u utorak je u Kninu pronađeno dijete u besvjesnom stanju. Hitne službe odmah su stigle i pokušale spasiti dječaka, no nažalost bezuspješno. Obdukcija je otkrila koji je točno uzrok djetetove smrti.

 

U utorak je u Kninu otac ostavio petogodišnjeg dječaka u automobilu. Dijete je u besvjesnom stanju pronađeno oko 15 sati, ali je nažalost preminulo. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 34-godišnjak neodgovornim postupanjem prema svom djetetu grubo zanemario roditeljsku dužnost, što je dovelo do smrti djeteta.

 

Na Odjelu patologije šibenske bolnice dovršena je obdukcija te je otkriveno da je uzrok smrti dječaka hipertermija ili toplinski udar. U nalazu nije navedeno vrijeme smrti, zna se samo da je dječak ostavljen na zadnjem sjedištu vozila koje je imalo zatamnjena stakla te je, po procjeni, u vozilu bio od 7:50 do 15:15, piše Slobodna Dalmacija.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!