FOTO/ Više ne skrivaju da su u vezi

Ovo je novi dečko Svetlane Ražnatović: Ko je Bogdan iz Beograda s kojim je Ceca uživala na Jahorini

Showbizz13.01.21, 18:34h

Ovo je novi dečko Svetlane Ražnatović: Ko je Bogdan iz Beograda s kojim je Ceca uživala na Jahorini
Naravno da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošao nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala

 

 

Srbijanska folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznaje beogradski Blic, već neko vrijeme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!

 

Kada je Ceca u pitanju, riječ je o vijesti koja je prava ekskluziva, posebno ako se zna da ona rijetko otkriva detalje iz svog privatnog života, piše Blic.

 

ceca-raznatovic-bogdan

 

Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

 

bogdan-srejovic

 

- Na rođendanskoj večeri u jednom prijestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja vidjeli nekoliko puta, gdje su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužim krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlaze u javnost, čemu svjedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a prije toga ovaj par je viđen na Jahorini gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošao nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor Blica koji je do detalja upućen u ljubavnu vezu Ražnatović.

 

bogdan-srejovic-ceca-raznatovic

 

Inače, prema pisanju beogradskog lista, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a kćerka Iskra mu je centar svijeta, te na njegovom Instagram profilu možemo vidjeti veliki broj zajedničkih fotografija.

 

bogdan-srejovic-kcerka-iskra

 

Ovim povodom novinari Blica su kontaktirali Cecu, te joj tom prilikom naveli sve informacije koje posjeduju o njenom emotovinom životom, na šta je ona odgovorila:

 

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još