PO KO ZNA KOJI PUT

Novo razbojništvo u najopasnijoj ulici u Sarajevu: Nožem zaprijetio radnici i opljačkao KONZUM prodavnicu!

Hronika03.12.20, 22:39h

Novo razbojništvo u najopasnijoj ulici u Sarajevu: Nožem zaprijetio radnici i opljačkao KONZUM prodavnicu!
Prema informacijama DEPO Portala, nepoznati razbojnik iskoristio je trenutak kada ulazna vrata prodavnice nisu bila zaključana (koja se, inače, u večernjim satima zaključavaju), utrčao unutra i uz prijetnju nožem izvršio pljačku

 

 


Ulica Marka Marulića u Novom Sarajevu odavno je u čaršiji proglašena najopasnijom ulicom u gradu, omiljenu među razbojnicima. 

 
Razlog za to su česte pljačke, gotovo sedmične koje se dešavaju u maloj Konzumovoj prodavnici koja je smještena u prizemlju stambene zgrade u ovoj ulici, a s vremena na vrijeme, kao i u ostatku grada, na meti razbojnika nađu se i stanovnici ove ulice ili (slučajni) prolaznici.


A da je mala Konzumova samoposluga njihova kontinuirana meta potvrđuje i najnovija, večerašnja pljačka, koja se desila iza 19 sati. 


Prema informacijama DEPO Portala, nepoznati razbojnik iskoristio je trenutak kada ulazna vrata prodavnice nisu bila zaključana (koja se, inače, u večernjim satima zaključavaju), utrčao unutra i uz prijetnju nožem izvršio pljačku. 


Sve se, kao i obično, dogodilo munjevitom brzinom, nakon čega se razbojnik izgubio među obližnjim zgradama. 


Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo izašli su na lice mjesta, a više zvaničnih informacija bit će poznato tokom sutrašnjeg dana.       


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još