FOTO/ Mađarski europarlamentarac i osvjedočeni homofob u skandalu

Detalji gej orgija na kojima je bio Orbanov bliski saradnik: Pokušao pobjeći niz oluk, pronašli mu drogu...

Front03.12.20, 14:16h

Detalji gej orgija na kojima je bio Orbanov bliski saradnik: Pokušao pobjeći niz oluk, pronašli mu drogu...
Manzheley tvrdi da je pozvao samo desetak muških gostiju na zabavu i da je imao dvije medicinske sestre koje su gostima radile brze testove na covid-19 na ulazu, kako bi osigurao da na orgijama ne bude sudionika koji su pozitivni na covid-19

 

Mađarski desničarski europarlamentarac Jozsef Szájer, kojeg je policija uhvatila na gej orgijama, napustio je stranku Fidesz premijera Viktora Orbana.

 

U međuvremenu su procurili novi detalji o gej orgijama s kojih je Szájer, poznat po žestokim anti-LGBT stavovima, pokušao pobjeći kad je policija upala, bez uspjeha.

 

Policija je, podsjetimo, upala na seks-zabavu na prvom katu zgrade iznad gej bara Le Detour jer se odvijala u vrijeme policijskog sata, koji je od 22 do 6 sati na snazi u glavnom gradu Belgije i sjedištu europskih institucija, u sklopu mjera protiv pandemije covida-19.


Domaćin: Imao sam medicinske sestre koje su sve testirale na covid-19

 

Domaćin ovog seks-partyja, 29-godišnji doktorand David Manzheley, dao je intervju za mađarski tabloid Blikk i belgijske novine Het Laatste Nieuws, braneći se od optužbi da je svojom zabavom prekršio policijski sat.

 

Manzheley tvrdi da je pozvao samo desetak muških gostiju na zabavu i da je imao dvije medicinske sestre koje su gostima radile brze testove na covid-19 na ulazu, kako bi osigurao da na orgijama ne bude sudionika koji su pozitivni na covid-19.

 

Szájer, kaže domaćin, nije uopće bio pozvan na orgije, ali je došao kao pratnja prijatelja koji je bio pozvan.

 

"Uvijek pozovem nekoliko prijatelja na moje partyje, koji onda pozovu neke svoje prijatelje i onda se zabavimo skupa. Malo razgovaramo, popijemo piće - kao u kafiću. Jedina je razlika što se mi u međuvremenu isto tako seksamo jedni s drugima. Ne vidim što je krivo u vezi toga", rekao je domaćin za Blikk, koji je objavio i fotografije stana u kojem su se orgije odvijale.

 

Zabava na temu Noći vještica

 

Soba u kojoj je Manzheley organizirao svoju seks-zabavu imala je dekoracije na temu Noći vještica (Halloween), s crnim paukovim mrežama, lubanjama sa svjetlećim očima i trozupcima, kao i ružičastim srcima. Uz sofe, po podu su bili razbacani madraci, prema fotografijama koje je objavio Blikk.

 

 

Manzheley tvrdi da nije upoznao mađarskog desničarskog političara prije nego što je ovaj došao na zabavu, ali da je imao mnogo međunarodnih gostiju te večeri. Policija je pak došla na poziv susjeda koji su se žalili na buku.

 

"Postupali su prema nama kao Gestapo"

 

"Policija je provalila vrata bez da je kucala. Bili su vrlo bezobrazni, vrijeđali su nas", kaže Manzheley i dodaje da je 12 do 15 policajaca upalo bez naloga te da su im upućivali homofobne uvrede:

 

"Postupali su prema nama kao Gestapo", dodaje domaćin.

 

Kada je policija upala, više sudionika je bilo golo, konzumirali su alkohol i drogu, a bilo je i grupnog seksa, navodi list o partyju na kojem su većinom bili muškarci, piše pak list Derniere Heure.

 

59-godišnji Szájer pokušao je pobjeći kroz prozor stana, spuštanjem preko oluka s prvog sprata, kad je policija upala, ali na kraju su ga ipak uhvatili jer ga je prolaznik vidio. Budući da sa sobom nije imao osobne dokumente, ali su mu  našli tablete droge ecstray u ruksaku, policija kaže da su ga otpratili do njegovog stana gdje im je pokazao mađarsku diplomatsku putovnicu i pozvao se na imunitet.

 

Još dvojica sudionika orgija imaju diplomatski imunitet

 

Zanimljivo je da su se još dvojica sudionika orgija pozvali na imunitet - jedan s inicijalima D.O., rođen 1977., i jedan s inicijalima P.B., rođen 1987., priopćila je policija.

 

Manzheley pak kaže da ne zna je li na njegovom seks-partyju bilo još stranih diplomata ili eurozastupnika.

 

"Kako smo mogli predati (policiji) svoje osobne iskaznice kad nismo imali ni gaće na sebi", dodao je domaćin.

 

Svi su sudionici kažnjeni novčanom kaznom od 250 eura zbog kršenja epidemioloških mjera.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 58

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još