podijelila iskustvo

Hana Hadžiavdagić završila u bolnici: Bilo je cistica, priraslica, svašta nešto... Jedna operacija kroz stomak, druga kroz matericu...

Showbizz03.12.20, 13:00h

Hana Hadžiavdagić završila u bolnici: Bilo je cistica, priraslica, svašta nešto... Jedna operacija kroz stomak, druga kroz matericu...
Hana Hadžiavdagić primila je na hiljade poruka podrške i želja za brz oporavak

 

Sarajka Hana Hadžiavdagić- Tabaković, influencerica i TV voditeljica imala je jučer operativni zahvat u jednoj privatnoj banjalučkoj bolnici, a jutros je svoje pratitelje i prijatelje na Instastoryju obavijestila da je operacija uspješno završena.

 

-Puno se bolje osjećam. Hvala Bogu da postoje ovi filteri da se čovjek može snimiti. Upravo sam doručkovala, pojela sam dvopek i pijem čaj. Operacija je uspješno prošla, doktor je zadovoljan. Uglavnom, bilo je nekih cistica, priraslica, svašta nešto. Operacija je umjesto sat, trajala tri sata, jer nikad se ne zna šta nađeš u stomaku dok ne uđeš u stomak. Ustvari, dvije operacije smo radili, jednu kroz stomak, jednu kroz matericu, a ono što je najvažnije jeste da se ja dobro osjećam – ispričala je Hana u videoobraćanju iz bolničkog kreveta.

 


Hana Hadžiavdagić primila je na hiljade poruka podrške i želja za brz oporavak, a inače na svom Instagram profilu ima skoro 600.000 pratitelja.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još