VIDEO/ Nije bila svjesna šta se dogodilo

Skandal zbog silovanja u 'Velikom bratu': Isplivao snimak, žrtva u šoku nakon što ga je odgledala

Mediji07.12.19, 21:14h

Skandal zbog silovanja u 'Velikom bratu': Isplivao snimak, žrtva u šoku nakon što ga je odgledala
Nakon što je na jednoj od zabava popila malo više, djevojka je izgubila svijest i nije znala šta se događa oko nje

 

Carloti Prado (24), učesnici Velikog brata u Španiji (Gran Hermano), produkcija je u ispovjedaonici pokazala video snimak na kom se vidi da je kolega iz rijaliti programa siluje. Iako snimak nikad nije pušten u etar, dospio je u ruke španskih medija, a javnost je zgrožena.

 

Španski mediji pišu da je šokirana djevojka u nevjerici gledala snimak, tresla glavom i preklinjala producente da zaustave snimak, dok joj glas Velikog brata govori da treba da zna da se dogodilo nešto čega nije bila svjesna i da misle da treba da zna za napad.

 

Nakon što je na jednoj od zabava popila malo više, djevojka je izgubila svijest i nije znala šta se događa oko nje, a takmičar Jose Maria Lopez (26) pomogao joj je da dođe do kreveta. Carlota je sa mladićem nešto ranije započela romansu, ali nije pristala na seksualni odnos, niti je bila sposobna za njega.

 

Španski portal "El Confidencial" piše da se na snimku čuje kako djevojka govori da "ne može", a njenog cimera optužuju da je započeo seksualni odnos koji je trajao nekoliko minuta, sve dok ga producenti nisu zaustavili.

 

Dan kasnije, Lopez je izbačen iz emisije, a nesretna Carlota je  u ispovjedaonici saznala šta se dogodilo, na neprihvatljiv način.

 

Situacija datira iz 2017. godine, ali posljednjih dana puni medijske stupce u Španiji, a okarakterisana je kao 'TV skandal broj 1 u toj zemlji', prenosi Telegraf.rs.

 

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!