Sletjeli s ceste i udarili u drvo

Vraćali se s treninga: U stravičnoj nesreći u BiH poginuli učenici Tehničke škole, drugari u šoku

Hronika05.12.19, 15:25h

Vraćali se s treninga: U stravičnoj nesreći u BiH poginuli učenici Tehničke škole, drugari u šoku
Automobil je, u trenutku slijetanja s puta, udario u drvo, koje je od siline udara slomljeno

 

Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Gradiška, potvrdio je za Srpskainfo da su poginuli Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18), kao i povrijeđeni Miroslav Kozomara i Marko Stević, učenici ove obrazovne ustanove.

 

– Ovo je nezapamćena tragedija. Čim smo čuli šta se desilo, učenike četvrtog razreda smjera tehničar za mehatroniku, koji su pohađali poginuli tinejdžeri, pustili smo kućama – istakao je Tomić.

 

Dodaje kako su se četvorica učenika vraćali sa košarkaškog treninga u sportskoj dvorani osnovne škole u Vrbaškoj kada se desila tragedija.

 

Ističe kako Tehnička škola na dan sahrane neće raditi, a kako nezvanično saznaje portal Srpskainfo.com, taj dan bi u opštini Gradiška mogao biti proglašen danom žalosti.

 

Tragedija se desila na neosvijetljenom dijelu puta u naselju Vrbaška, koje se nalazi na 10-ak kilometara od Gradiške, na izlazu iz krivine, gotovo 100 metara od petlje na auto-putu Banjaluka – Gradiška.

 

Automobil je, u trenutku slijetanja s puta, udario u drvo, koje je od siline udara slomljeno.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: Nezavisne.com/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još