video/ nakon događaja koji je podigao prašinu

Oglasila se supruga uhapšenog Fatiha Keskina: Policija ga je bespravno odvela u Sarajevo, bojim se za njegovu bezbjednost

Hronika04.12.19, 17:42h

Oglasila se supruga uhapšenog Fatiha Keskina: Policija ga je bespravno odvela u Sarajevo, bojim se za njegovu bezbjednost
Podsjećamo, Fatih Keskin jučer je uhapšen i prebačen u Imigracioni centar

 


Zehra Kantar Keskin, supruga direktora škole "Richmond Park Schools" Fatiha Keskina koji je jučer uhapšen u Bihaću, oglasila se na Facebooku.

 

 

"Ja sam supruga Fatiha Keskina koji je danas bespravno odveden u Sarajevo poslije razgovora sa policijom. Moj suprug 15 godina radi u prosvjeti Bosne i Hercegovine i na sve načine se trudi da doprinese ovoj državi koju vidi kao svoju domovinu. Izuzetno smo tužni zbog ovog što se desilo. Bojim se za bezbjednost svog supruga. Vjerujemo da će zakon u Bosni Hercegovini učiniti da prava istina izađe na vidjelo", kazala je u video poruci.


Podsjećamo, Fatih Keskin jučer je uhapšen i prebačen u Imigracioni centar.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još