foto/ modno osviještene 'prve dame'

Stil košta: Melania Trump na kaput 'iskeširala' enormnu cifru, ali ne zaostaje ni kod nas Sebija Izetbegović...

Showbizz03.12.19, 13:27h

Stil košta: Melania Trump na kaput 'iskeširala' enormnu cifru, ali ne zaostaje ni kod nas Sebija Izetbegović...
Nastavljajući tradiciju koja se njeguje od 1960. godine, Melania i njen suprug su prisustvovali preuzimanju jelke koja će krasiti Bijelu kuću

 

Poznato je da Melania Trump ne pita za cijenu kada je dobar komad garderobe u pitanju, pa ipak ovog puta je sve šokirala.

 

Nastavljajući tradiciju koja se njeguje od 1960. godine, Melania i njen suprug su prisustvovali preuzimanju jelke koja će krasiti Bijelu kuću.

 

Ono što je privuklo najviše pažnje u njenom outfitu je njen kaput sa cvjetnim printom.

 

melania

 

Kako kruže komentari, za ovu kreaciju, Melania Trump je izdvojila čak 3000 eura.

 

No Melania nije jedina dama, prva dama predsjednika ili pak kao u nekim drugim slučajevima, supruga visokog državnika neke zemlje koja si može priuštiti skupocjene odjevne predmete. 

 

Sebija Izetbegović također je jedna od supruga koja voli da je prati glas modno osviještene javne ličnosti. Tako je bilo i prilikom odlaska u Mekku prije nekoliko dana. 

 

Naime, generalna direktorica KCUS-a  je tokom nedavnog hodočašća "umra" u Saudijskoj Arabiji nosila elegantnu torbu "Beaubourg", za koju su analitičari Facebook stranice "Narod zna" izračunali da košta 2.090 dolara (oko 3.700 KM).

 

sebija-i-bakir-iztbegovic-mekka


Elegantan "look", po kojem je prepoznatljiva, Sebija Izetbegović je, kako to i priliči ovako svečanom i jedinstvenom događaju, upotpunila upečatljivim kožnim papučama iz kolekcije "Gucci", čija cijena iznosi 1.331 KM.

 

torba-sebija

 

Nema šta, novca za toalete ima dovoljno, a stila, prosudite sami...

 

gucci-papuca-sebija

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 59

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još