Obrat u priči

Milan Popović želi da se pomiri sa Severinom: Ako treba, dijete ću odvesti u Zagreb

Showbizz03.12.19, 12:59h

Milan Popović želi da se pomiri sa Severinom: Ako treba, dijete ću odvesti u Zagreb
Popović je tog dana pročitao njenu izjavu da “pati što Aleksandar više neće moći da ide na njene koncerte”, pa je riješio da napravi još jedan korak ka pomirenju

 

Milan Popović (54) hoće da se pomiri sa Severinom Kojić (47).

 

“Kralj bakra” je okrenuo novi list nakon što je dobio puno starateljstvo nad njihovim sinom (7).

 

On joj je u posljednjem intervjuu, preko medija, pružio ruku pomirenja.

 

–U interesu djeteta je da nas dvoje komuniciramo. Da neki ne bi pogrešno shvatili pomirenje, želim da naglasim da neću da nas dvoje opet budemo emotivni partneri, već samo hoću da kao Aleksandrovi roditelji normalno funkcionišemo – kaže Milan u intervjuu za Informer.

 

Popoviću nije jasno zašto je njegova bivša prekinula svaki kontakt s njim.

 

–Morate Severinu da pitate zašto ne želi sa mnom da razgovara. Ja se sa njom nisam svađao i spreman sam da normalno komuniciram. A ona se svađa kao i većina žena – rekao je Popović i pokušao to da objasni:

 

-Žene se zapravo ne svađaju, već samo prestanu da pričaju sa vama. Kada bi sve zemlje svijeta imali predsjednice, siguran sam da više ne bi bilo ratova. Postojao bi samo jedan problem, predsjednice međusobno ne bi pričale!

 

Seve nije progovorila ni riječ sa Milanom ni kada je nedavno dovezla sina u njegovu kuću. Popović je tog dana pročitao njenu izjavu da “pati što Aleksandar više neće moći da ide na njene koncerte”, pa je riješio da napravi još jedan korak ka pomirenju.

 

–Djetetu nije mjesto na sceni, ali ako Aleksandar bude htio da gleda mamu na koncertu u Zagrebu, odvešću ga! Međutim, neću dozvoliti eksponiranje djeteta ni izvođenje na binu – kaže on.

 

Biznismen smatra da Severinin suprug Igor Kojić (32) loše utiče na njihovog sina.

 

–Igor ne umije sa djetetom. Mlad je, nije iskusan, nema svoje dijete i ne može da procijeni šta je u kom trenutku najbolje za Aleksandra. Tako je nedavno ispalo da je htio da otme Aleksandra iz škole, jer nije imao dozvolu da ga vodi kući. Siguran sam da nije htio da naudi djetetu, prosto nije razmišljao kada je to uradio. Ali, Igor je tada napravio kriminalno djelo i time se sada bave državni organi, a ne ja – završava priču Milan Popović, prenosi Ekspanzija.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još