Dobio otkaz

Musemić nakon smjene: Što nekog više volite, to vas više je*e! Zašto nisu mogli sačekati još pet dana...

Sport03.12.19, 09:39h

Musemić nakon smjene: Što nekog više volite, to vas više je*e! Zašto nisu mogli sačekati još pet dana...
Navikao sam ja da me smjenjuju dok sam prvi ili drugi, nije to ništa novo za mene

 

Husref Musemić od danas više nije šef stručnog štaba FK Sarajeva. Tako je odlučilo rukovodstvo tima kojem je Musemić prošle sezone donio prvu duplu krunu u historiji kluba, piše Faktor.

 

Iskusni stručnjak bio je poprilično zatečen odlukom vodećih ljudi kluba čija je velika legenda, kako igračka, tako i trenerska.

 

Izvinili smo se Musemiću jer smo ga omeli u praćenju emisije Premijer liga na BHT 1, a malo nas je iznenadilo da uopće gleda emisiju poslije svih dešavanja.

 

- Pa ja sam na to navikao. Ja imam običaj reći, to što nekog više volite, to vas više je**. Teško mi je bilo šta reći, ako ništa iz poštovanja trebali su pustiti još jednu utakmicu, pa ako će se nešto raditi da se radi tokom pauze - rekao je Musemić u telefonskom razgovoru za Faktor.

 

Uvijek emotivni Musemić kaže da smjena za njega nije ništa novo.

 

- Navikao sam ja da me smjenjuju dok sam prvi ili drugi, nije to ništa novo za mene. Meni nije jasno da nisu mogli sačekati još pet dana - prokomentirao je prilično razočarani Musemić.

 

Uprkos porazu u gradskom derbiju kolo prije kraja jesenjeg dijela sezone, Sarajevo ima isti broj bodova kao i vodeći Željezničar. Ipak, Musemić kaže da je najbolje da odgovore na neka pitanja potražimo kod uprave Bordo kluba.

 

- Zašto sam smijenjen iako je takva situacija na tabeli, to vam oni možda najbolje mogu reći oni - kazao je Musemić, aludirajući na klupsko rukovodstvo, te dodao:

 

- Sve mi je smiješno, jadno i žalosno. Ispadaju sami smiješni, ali ja moram i ispoštovat ću njihovu odluku.


Imalo je Sarajevo mnogo problema u ovoj sezoni, a to priznaje i sam Musemić.

 

- Kroz šta je Sarajevo sve prošlo od početka sezone, i šta se sve dešavalo, od štrajka igrača pa nadalje, vjerujte mi da je osvojeni broj bodova veći uspjeh od prošlosezonske titule - rekao je iskusni stručnjak na kraju razgovora.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još