stigla oštra reakcija

DF: Zovko je civilizacijska katastrofa i sramota za EU parlament, zadnja koja ima pravo prozivati Komšića!

Front29.11.19, 09:14h

DF: Zovko je civilizacijska katastrofa i sramota za EU parlament, zadnja koja ima pravo prozivati Komšića!
Mi u DF-u smatramo da se u Evropi nakon poraza fašizma pa sve do danas nisu pojavile sramnije figure od onih poput Željane Zovko, te od onih koji sa Zovko dijele stavove


Demokratska fronta smatra da je Željana Zovko, zastupnica Republike Hrvatske u EU parlamentu, posljednja osoba na svijetu koja ima pravo pozivati predsjednika Komšića.

 

Zovko spada u red civilizacijskih katastrofa koje su zahvatile parlament Evropske unije, a to potvrđuje i njeno zalaganje za uvođenje fašističkih izbornih principa u Bosni i Hercegovini, temeljenih na etničkom izbornom modelu po kojem građani jedne etničke pripadnosti mogu i moraju birati samo građane te etničke pripadnosti.

 

Mi u DF-u smatramo da se u Evropi nakon poraza fašizma pa sve do danas nisu pojavile sramnije figure od onih poput Željane Zovko, te od onih koji sa Zovko dijele stavove.

 

Javnost ovim putem podsjećamo na njenu urnebesnu a u isto vrijeme priglupu izjavu kako Republika Hrvatska više nema u Predsjedništvu BiH svoga člana Predsjedništva - navodi se u saopćenju Demokratske fronte.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 78

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još