Izgubila bitku za starateljstvo

Milan Popović Severini plaćao 2.000 eura za alimentaciju: Evo koliko će pjevačica sad morati kralju bakra davati za sina

Showbizz28.11.19, 14:58h

Milan Popović Severini plaćao 2.000 eura za alimentaciju: Evo koliko će pjevačica sad morati kralju bakra davati za sina
Severina će, saznaje portal 24sata.hr, viđati sina dva puta sedmično popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Vijest je šokirala Severinu koja je jedva dolazila do riječi nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca

 

MILAN POPOVIĆ SEVERINI PLAĆAO 2.000 € ZA ALIMENTACIJU! Evo koliko će pevačica sad morati kralju bakra da daje za sina

 

U pravnoj bitci oko skrbi za sina Severina Kojić (47) izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). Bivši partneri nisu se pojavili danas na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

 

Kako neslužbeno doznaje portal 24sata.hr, pjevačica će Milanu morati isplaćivati alimentaciju od 1.200 kuna, što je oko 160 eura.

 

Do sada je Milanova mjesečna alimentacija bila 15.000 kuna, što je oko 2.000 eura.

 

- Nisam bio na objavi odluke, bila je kolegica Biloš. Međutim, mogu reći da su svi elementi ukazivali da bi se moglo dogoditi neko zastrašujuće rješenje. Mislim da je to što se dogodilo pokazuje nestabilnost Hrvatskog pravosuđa, sustava i nesigurnost. Skrbnica koja je postavljena i koja bi trebala brinuti oko Severininog sina sama je na sudu priznala da dvije godine to dijete nije vidjela, ali dala je svoje mišljenje i prijedlog da bi se dijete trebalo dati ocu na skrb. To vam govori o užasu koji je događa - rekao je za 24sata Severinin advokat  Mate Matić.

 

Sutkinja Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

 

- Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravomoćna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere - rekao nam je Milanov odvjetnik. Kako doznajemo, mjera stupa odmah na snagu. Severina će, saznajemo, viđati sina dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

Pogledajte bonus video...

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još