ZVIJEZDE NAJAVLJUJU

Za ovih pet horoskopskih znakova 2020. godina će biti najbolja u životu, a jedan ima najviše razloga da se raduje

Zabava23.11.19, 10:05h

Za ovih pet horoskopskih znakova 2020. godina će biti najbolja u životu, a jedan ima najviše razloga da se raduje
Osobe rođene u ovom znaku moći će pružiti i pokazati nevjerojatne stvari. Pratit će ih nevjerojatna motivacija te će dobivati lude prilike. Mogu se smatrati sretnima

 

 

Astrolozi kažu da će za tri znaka zodijaka 2020. godina biti posebno dobra, a nekima čak i najbolja u životu, piše wemycstic.com.


Zahvaljujući Jupiteru, Jarčevi će baš imati sreće u 2020 godini. 3. prosinca ove godine Jupiter ulazi u Jarca i tamo će se zadržati čak dvije i pol godine. Osobe rođene u znaku Jarca moći će pružiti i pokazati nevjerojatne stvari. Pratit će ih nevjerojatna motivacija te će dobivati lude prilike. Jarci se mogu smatrati sretnima.


Ni Djevice neće biti zakinute za blagostanje u 2020. godini. Sva područja života, od karijere, ljubavi, obitelji do prijatelja – sve će biti izvrsno složeno i najbolje moguće. Osobe rođene u znaku Djevice mogu se veseliti uzbudljivoj i obećavajućoj godini.


Osim Jarčeva i Djevica, uspješnu godinu na svim poljima će imati Bikovi, Škorpioni i Ribe koji se već mogu radovati događajima u sljedećoj godini.

 

(Index/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)
 

Pogledajte bonus video...

 

 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!