VIDEO/ O NJEGOVOM ŽIVOTU MALO SE ZNA

Bh. Zmaj ljubi lijepu Izraelku: Haris Medunjanin prvi put govori o tajnom vjenčanju sa Moran Rahimi, doveo je u Sarajevo

Nedjeljni magazin22.11.19, 14:18h

Bh. Zmaj ljubi lijepu Izraelku: Haris Medunjanin prvi put govori o tajnom vjenčanju sa Moran Rahimi, doveo je u Sarajevo
Osim da je jedan od naših najboljih veznjaka, o Harisu se malo zna izvan sportskih terena. Bespoštedno se davao u dresu Reprezentacije BiH, a nakon što bi utakmica bila završena, vraćao se u svoj privatni svijet, koji je daleko od medija i reflektora dijelio sa svojom porodicom i prijateljima

 

 

 

 

I dok knjigu u kojoj je ispisao fudbalske stranice polako zatvara, Haris Medunjanin istovremeno otvara onu u kojoj će ispisati najljepše dijelove zajedničkog života s lijepom Izraelkom Moran Rahimi.


Dugogodišnju vezu su krunisali brakom u Philadelphiji, gdje Haris nosi dres istoimenog kluba. Njihovo vjenčanje proteklo je bez velike medijske pompe i tek su rijetki znali da su sudbonosno “DA” izgovorili krajem jula ove godine.

 

Tajnovitost nije iznenađenje, jer, osim da je jedan od naših najboljih veznjaka, o Harisu se malo zna izvan sportskih terena. Bespoštedno se davao u dresu Reprezentacije BiH, a nakon što bi utakmica bila završena, vraćao se u svoj privatni svijet, koji je daleko od medija i reflektora dijelio sa svojom porodicom i prijateljima.


Prije nekoliko dana je boravio u Sarajevu. Napravio je iznimku i niovinare magazina Azra upoznao sa suprugom, s kojom je vezu počeo još prije šest godina. Ovo je prvi put da o svojoj ljubavi govore za medije.


- Zajedno smo bili skoro godinu i po, a onda sam ja otišao iz Izraela. Nisam htio da vodim nju sa sobom u Tursku, jer je imala svoj posao, i nisam to htio da kvarim, a ona je sve razumjela. Poslije Turske sam otišao u Španiju, ali sam se onda ponovo vratio u Izrael. Obnovili smo vezu i sve je bilo kao da nismo ni stali.


Kompletan tekst čitajte u aktuelnom izdanju magazina Azra, a više možete saznati u priloženom videu...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još