VIDEO/ ZIMA KUCA NA VRATA

Bijeli luk jeste efikasan, ali postoji nešto puno ljepše: Kako se najbrže i najlakše riješiti prehlade i gripe?

Lifestyle20.11.19, 09:21h

Bijeli luk jeste efikasan, ali postoji nešto puno ljepše: Kako se najbrže i najlakše riješiti prehlade i gripe?
Većina nas ne reagira preventivno već ozbiljno shvatamo problem tek kad nam se prehlada i gripa zavuku u naše tople domove. Tada se sjetimo da nas ovakvi gosti zapravo svake godine dovedu u stanje preznojavanja, glavobolje, grlobolje, bolova u mišićima i zglobovima

 

 

Dani postaju sve kraći, jesen je u zalasku, a zima polako počinje kucati na naša vrata. Većinu vremena provodimo u zatvorenim prostorima, a najradije u toplini doma po mogućnosti okruženi dragim osobama. 


Zbog brzog stila života, drage osobe su nam sve rjeđi gosti, pa su nam i ove godine najčešći ali i najmanje poželjni gosti prehlada i gripa. Ne zato što dolaze nenajavljeni i prazne ruke, već zato što nam iscrpe svu energiju pa nam je potrebno sedmica ili dvije da se vratimo u prvobitno stanje.


Među nama ima onih veoma odgovornih, dobro organiziranih, koji su uvijek korak ispred pa na vrijeme razmišljaju o prevenciji, uzimajući lijekove ili dodatke prehrani za jačanje imuniteta kako bi se zaštitili od ovih učestalih napasnih i nepozvanih gostiju.


Ipak, većina nas ne reagira preventivno već ozbiljno shvatamo problem tek kad nam se prehlada i gripa zavuku u naše tople domove. Tada se sjetimo da nas ovakvi gosti zapravo svake godine dovedu u stanje preznojavanja, glavobolje, grlobolje, bolova u mišićima i zglobovima. Zbog curenja iz nosa, šmrcanja i kihanja, ne možemo doći do riječi. 


Ukoliko se nađete u ovakvoj situaciji, znajte da imate rješenje i za to. Možete posegnuti za bijelim lukom ali tada ćete, osim prehlade i gripe, otjerati i sve drage osobe iz svog okruženja. Ukoliko se nepoželjnog gosta želite riješiti na lijep, urban, gospodski način – potražite Rhinostop® u najbližoj apoteci! 

 

rhinostop-1


Rhinostop® otklanja sve simptome prehlade i gripe; ublažava bolove u mišićima i zglobovima, ublažava glavobolju i grlobolju, snižava povišenu tjelesnu temperaturu, smanjuje prekomjernu sekreciju u sinusima, otčepljuje nos, olakšava disanje, te poboljšava kvalitet života.


Ukoliko preferirate lijekove u obliku napitaka – tu je Rhinostop® HOT koji predstavlja najbrži i najpraktičniji način da se riješimo simptoma prehlade i gripe, zbog brzine i jačine djelovanja, načina primjene i prijatne arome te ugodnog osjećaja pri konzumaciji.

 

Za sve one koji radije posegnu za tabletama – tu su Rhinostop® tablete, a za naše najmlađe Rhinostop® sirup obogaćen prijatnom aromom maline. 


Rhinostop® znači doslovno STOP svim simptomima prehlade i gripe!

 


Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook