VIDEO/ Vučić prvi put po izlasku s VMA

Nisam najboljeg zdravlja, hronično sam bolestan, novinari nemaju ništa s tim... To je meni priroda dala

Front19.11.19, 14:02h

Nisam najboljeg zdravlja, hronično sam bolestan, novinari nemaju ništa s tim... To je meni priroda dala
Nijednog sekunda nisam okrivio nekog drugog za moje zdravlje. To je meni priroda dala, uz prirodu moja nepažnja uz ne uzimanje lijekova za srce i hipertenziju, rekao je Vučić

 

"Divan doček jutros na poslu! Pako je poklon koji sam dobio od patrijarha Irineja, a proslavili smo i njegovu prvu nagradu", napisao jre predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jutros na svom Instagram profilu.

 

Šarplaninac Pako osvojio je prvu nagradu na beogradskom CACIB-u, održanom u nedjelju, 17. novembra.

 

vucic-pas

 

Vučić se danas sastao s predstavnicima kompanije "Azvirt", te se prvi put nakon problema sa zdravljem obratio medijima.

 

 

On je, između ostalog, rekao da nikakve veze novinari nemaju sa njegovim zdravstvenim stanjem.

 

Ponovio je stav da, inače, ne bježi od novinarskih pitanja i da nikada nije bježao, već da je, naprotiv, "uvijek bio spreman i biće spreman da odgovori na sva pitanja novinara, jer mu pružaju priliku da ukaže na laži kojima se služe pojedini mediji ili politički protivnici i da pokaže građanima šta je istina".

 

"Ja sam hronično bolestan. Ja sam i danas pod terapijom. To su moji problemi, nisam neko ko je najboljeg zdravlja, ali dok god imam snage i energije boriću se još više i to vam garantujem. Nijednog sekunda nisam okrivio nekog drugog za moje zdravlje. To je meni priroda dala, uz prirodu moja nepažnja uz ne uzimanje lijekova za srce i hipertenziju. Nije bila laka ta noć, hoću da zahvalim svima koji su brinuli", rekao je on.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!