Pjevač zakazao i četvrti koncert u prijestolnici Srbije

Šta je Zdravko Čolić uradio da bi pomogao izbjeglicama: Beogradski mediji maksuz posjetili njegovo rodno Sarajevo...

Showbizz17.11.19, 19:12h

Šta je Zdravko Čolić uradio da bi pomogao izbjeglicama: Beogradski mediji maksuz posjetili njegovo rodno Sarajevo...
Ekipa pomenute emisije obišla je i Ekonomski fakultet u Sarajevu, koji je Čolić završio

 

Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić, nedavno je zakazao i svoj četvrti koncert u Beogradu, a srbijanski mediji posjetili su njegovo rodno Sarajevo, kako bi saznali detalje o njegovom odrastanju.

 

- Zdravko je u mladosti živio u dijelu Sarajeva koji se zove Grbavica, a igrao je i fudbal u istoimenom fudbalskom klubu. Pored fudbala, on je trenirao i atletiku. Njegovi sugrađani imaju samo riječi hvale za pjevača, te ističu da je on najbolji ambasador Bosne i Hercegovine - piše Blic.

 

Kako su njegovi sugrađani i ljudi koji su ga poznavali rekli za emisiju “Premijera – vikend specijal”, Zdravko Čolić jednoj izbjegličkoj porodici poklonio je svoju vikendicu u kojoj je proveo djetinjstvo.

 

Njegov gest tada oduševio je cijeli Balkan koji mu je u suzama aplaudirao.

 

Ekipa pomenute emisije obišla je i Ekonomski fakultet u Sarajevu, koji je Čolić završio, a u ovoj ustanovi takođe imaju samo najljepše riječi za njega i ističu da je bio jedan od najboljih studenata generacije.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još