objavljeno kakvo mu je zdravstveno stanje

Nakon drame: Aleksandar Vučić ostaje u bolnici... Da li se nasekirao zbog žustre rasprave sa novinarima?!

Front16.11.19, 16:34h

Nakon drame: Aleksandar Vučić ostaje u bolnici... Da li se nasekirao zbog žustre rasprave sa novinarima?!
Vučić je u petak u kasnim popodnevnim satima primljen u VMA zbog kardiovaskularnih problema, javila je u subotu Radio-televizija Srbije, pozivajući se na priopćenje iz Vučićeva ureda

 

 


Zdravstveno stanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića (49) je stabilno, ali je zbog predostrožnosti zadržan u Vojno-medicinskoj akademiji (VMA), potvrdila je u subotu medijima Vučićeva savjetnica Suzana Vasiljević.


Vučić je u petak u kasnim popodnevnim satima primljen u VMA zbog kardiovaskularnih problema, javila je u subotu Radio-televizija Srbije, pozivajući se na priopćenje iz Vučićeva ureda.


Predsjednik Srbije u petak je imao niz sastanaka - među ostalim i s europarlamentarcima koji su sudjelovili u drugom krugu dijaloga vlasti i oporbe o izbornim uvjetima.


U petak oko podneva Vučić je nazočio otvorenju Beogradskog parka, te bulevara Woodrowa Wilsona i Ulice Nikolaja Kravcova u okviru kompleksa Beograd na vodi.


Srbijanski je predsjednik tom prigodom održao improviziranu tiskovnu konferenciju na otvorenom, koja se u pojedinim momentima, pretvorila u žustar dijalog s novinarima, prenijela je Hina.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još