Zabrinute porodice mole za pomoć

Ako ste vidjeli Vedranu Damjanović i Dinu Okanovića obavezno javite policiji: Ona iz kuće izašla bosa, on posljedni put viđen...

Hronika13.11.19, 19:12h

Ako ste vidjeli Vedranu Damjanović i Dinu Okanovića obavezno javite policiji: Ona iz kuće izašla bosa, on posljedni put viđen...
Prešao sam Tuzlu uzduž i poprijeko i nisam ga uspio naći. Zato smo uputili apel svima koji su ga eventualno vidjeli da nam se jave. Nikad nije pravio nikakve problem, kaže Dinin brat Denis

 

Porodice Vedrane Damjanović i Dine Okanovića očajnički mole za pomoć u potrazi njihovih najmilijih. Ukoliko ste ih vidjeli, obavezno javite.

 

Naime, policija Brčko distrikta zamolila je građane za pomoć u pronalasku 32-godišnje Vedrane Damjanović čiji je nestanak prijavljen jutros oko pet sati, prenosi Srpskainfo.com.

 

Vedrana je izašla iz porodične kuće u ulici Bakije Selimovića broj 299 i udaljila se u nepoznatom pravcu. Visoka je oko 165 centimetara, ima crnu dugu kosu, a kada je izašla na sebi je imala šarene helanke, crno sivu tuniku i nije imala obuću.

 

Policijski službenici odmah su izašli na teren i započeli potragu u kojoj učestvuje i Odjeljenje za javnu bezbjednost Vlade Brčko distrikta, Granična policija, te Crveni krst Brčko.

 

– S obzirom da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta poziva građane da pomognu u pronalasku nestale, te da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o nestaloj osobi iste dostave policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200 – saopšteno je iz Policije Brčko distrikta.

 

Dino Okanović, 23-godišnji Tuzlak, posljednji je put viđen u utorak oko 13 sati u blizini Doma zdravlja Tuzla. Od tada mu se izgubio svaki trag, a njegova dva broja mobilnog telefona su nedostupna.

 

– Prešao sam Tuzlu uzduž i poprijeko i nisam ga uspio naći. Zato smo uputili apel svima koji su ga eventualno vidjeli da nam se jave. Nikad nije pravio nikakve probleme – kaže njegov brat Denis.

 

Dino Okanović visok je 185 centimetara i ima prirodno plavu kosu, uredno pošišanu, plave oči, svjetlijeg je tena te nosi dioptrijske naočare. Imao je na sebi tamnoplavu kožnu jaknu, donji dio trenirke crne boje i majicu kratkih rukava iste boje. Na nogama je imao sive patike, a na glavi teget kačket.

 

Porodica moli sve koji ga vide ili znaju nešto o mladiću da odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu. Brojevi telefona na koje ih možete kontaktirati su +38761884623 i +38761845066.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!