požurite po svoje karte

Sutra počinje prodaja ulaznica za koncert Damira Urbana u Sarajevu

DEPO CLUBBING12.11.19, 14:01h

Sutra počinje prodaja ulaznica za koncert Damira Urbana u Sarajevu
Damir Urban je jedan od najutjecajnijih umjetnika našeg podneblja koji iza sebe ima 11 albuma te više projekata muzike za teatar

 

Prodaja ulaznica za dugo očekivani solistički koncert Damira Urbana u Sarajevu počinje sutra, u srijedu, 13.11.2019. u 12h. 

 

Ulaznice po cijeni od 15KM će se prodavati u klubu Cinemas Sloga, biletarnicama BKC i Plato Skenderija te u prodajnoj mreži i online prodaji portala Kupikartu.ba. Rezervacija stolova je moguća samo kupovinom 4 ulaznice u klubu Cinemas Sloga.

 

Damir Urban je jedan od najutjecajnijih umjetnika našeg podneblja koji iza sebe ima 11 albuma te više projekata muzike za teatar. 

 

Njegova karijera počela je daleke 1986. godine kada nastaje sastav Laufer u kojem je Damir autor tekstova, koutor muzike i vodeći vokal, a s njima objavljuje prve hitove „Budi moja voda", "Svijet za nas", "Lopov Jack" i drugi. Od 1996. počinje samostalnu karijeru tokom koje je objavio više albuma dok su njegovi hitovi „Astronaut", "Nebo“, „Black Tattoo“, „Žena dijete“, „Mala truba“ i „Odlučio sam da te volim“ postali kultne pjesme regionalne muzičke scene.  

 

Izuzetno je dobro prihvaćen u svim dijelovima regiona a njegov solistički koncert u Zagrebačkoj Tvornici kulture 07.12.  je rasprodan te će se održati još jedan dan ranije.

 

Višestruki je dobitnik nagrada Porin i Crni Mačak.

 

Više informacija o ovom događaju potražite na Facebook stranici SARAJEVO DISKA. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!