FOTO/ RIJETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI

Ova lijepa sarajevska manekenka u braku je sa Bregom 26 godina: Vjenčali su se u Parizu, pričali su da je vara, ali...

Showbizz07.11.19, 17:49h

Ova lijepa sarajevska manekenka u braku je sa Bregom 26 godina: Vjenčali su se u Parizu, pričali su da je vara, ali...
Dok je on "ganjao" karijeru i slavu te postao jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora, njegova samozatajna supruga vodila je život obične žene posvećene porodici

 

 

Od trenutka kada je stigao u "Bijelo dugme", pa sve do danas, Goran Bregović ostao je omiljen među ženama koje ne mogu smiriti strasti prema harizmatičnom muzičaru.


Kada su mu dosadili brojni ljubavni "izleti", skrasio se 1993. godine s manekenkom Dženanom Sudžukom, a vjenčanje je bilo u Parizu.

 

dzenana-sudzuka


Dok je on "ganjao" karijeru i slavu te postao jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora, njegova samozatajna supruga vodila je život obične žene posvećene porodici.


U braku, koji traje 26 godina, legendarni muzičar i lijepa Sarajka imaju tri kćerke - Emu, Lulu i Unu. Najstarija Ema bavi se umjetnošću, a diplomirala je Likovnu akademiju.

 

bregovic-porodica


Iako i danas o Bregi kolaju priče kako je vara, Dženana i u rijetkim prilikama, kada je u javnosti, ne govori o tome.


Nekada je bila svrstavana među deset najljepših Sarajki, no, na takve komplimente uvijek je odgovarala skromno:


- Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica - svojedobno je izjavila Dženana.

 

(Faktor/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još