da li ste ga vidjeli?

Sarajevska policija traga za Dervišom Trešnjićem: Počinio razbojništvo u općini Novi Grad, lažno se predstavlja...

Hronika07.11.19, 10:04h

Sarajevska policija traga za Dervišom Trešnjićem: Počinio razbojništvo u općini Novi Grad, lažno se predstavlja...
Policijski službenici potražuju osobu Derviš Trešnjić , sin Redžepa, rođen 27.06.1989.godine u Bosanskoj Gradišci, koji nema izdatih ličnih dokumenata, niti prijavljeno stalno mjesto prebivališta u Bosni i Hercegovini, a sklon je i lažnom predstavljanju

 

Sarajevska policija traga za Dervišom Trešnjićem nakon jučerašnjeg razbojništva na području opštine Novi Grad.

 

Kako je saopćeno iz MUP-a, policijski službenici potražuju osobu Derviš Trešnjić , sin Redžepa, rođen 27.06.1989.godine u Bosanskoj Gradišci, koji nema izdatih ličnih dokumenata, niti prijavljeno stalno mjesto prebivališta u Bosni i Hercegovini, a sklon je i lažnom predstavljanju.

 

''Molimo građane ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenutog lica da o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 033 206 666 ili 122 odnosno najbližu policijsku stanicu'', saopćeno je.

 

Podsjećamo, Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo obaviješten je u 9 sati da je više nepoznatih osoba u ulici Salke Lagumdžije na području općine Novi Grad izvršilo razbojništvo nad jednom osobom nakon čega su se vozilom koje su koristili udaljili sa mjesta događaja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!