mediji bruje

Tursku trese drama oko ljubavnog trougla Emine Jahović, pjevačicu povezuju sa ovim košarkašem

Showbizz05.11.19, 18:58h

Tursku trese drama oko ljubavnog trougla Emine Jahović, pjevačicu povezuju sa ovim košarkašem
Međutim, turski mediji sada pišu da je pjevačica u centru ljubavnog trougla i da se tajno viđa sa bivšim košarkašem Ibrahimom Kutlajem


Turski mediji ne prestaju da bruje o Emini Jahović i njenom izabraniku Sadetinu Saranu, a posljednja vijest koju su objavili jeste da je pjevačica, navodno, paralelno uplovila u tajnu vezu sa nekadašnjim turskim košarkašem Ibrahimom Kutlajem.

 

Emina i Sadetin su nakon prošlogodišnje krize u vezi, kada su na nekoliko mjeseci raskinuli, obnovili svoju romansu i već mjesecima ponovo uživaju u ljubavi.

 

Međutim, turski mediji sada pišu da je pjevačica u centru ljubavnog trougla i da se tajno viđa sa bivšim košarkašem Ibrahimom Kutlajem. Ipak, kako prenosi emisija “Ekskluzivno”, u pitanju je Eminin prijatelj.

 

Emina i Ibrahim se, kako se navodi, poznaju preko pjevačicinog brata s kojim je Ibrahim igrao košarku. Njih dvoje su se, prema navodima pomenute emisije, nedavno sreli u zajedničkom društvu i razgovarali 15 sekundi, a ne 15 minuta kako su objavili turski mediji.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još