ZBLIŽILI SE NA SNIMANJU SERIJE

Tajno oženio svoju studenticu, vjenčali se na planini iznad Sarajeva: Poznati glumac zavolio 21 godinu mlađu kolegicu

Lifestyle28.10.19, 11:55h

Tajno oženio svoju studenticu, vjenčali se na planini iznad Sarajeva: Poznati glumac zavolio 21 godinu mlađu kolegicu
U početku su se, kako su prenosili mediji, svidjeli jedno drugom, ali su se dugo dvoumili zbog velike razlike u godinama. Nakon toga tajno su se vjenčali u novogodišnjoj noći na Jahorini

 

 


O njihovoj ljubavi su svi brujali, a kada se objelodanilo da su stali na ludi kamen, našli su se u centru skandala.


U pitanju su mlada crnogorska glumica Sanja Jovićević i njen mnogo stariji kolega, poznati glumac Bane Popović. A kada je otkriveno da su zajedno, mnogi su tu vezu osporavali zbog razlike u godinama.


Sanja i Bane su se zbližili na snimanju serije “Budva na Pjenu od mora”, ali su se poznavali od ranije, jer je on tada bio profesor na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, na kome je ona studirala, piše Blic.rs.


U početku su se, kako su prenosili mediji, svidjeli jedno drugom, ali su se dugo dvoumili zbog velike razlike u godinama. Nakon toga tajno su se vjenčali u novogodišnjoj noći na Jahorini, prenosi magazin Stori.


Slavlje je održano u hotelu “Vučko” u krugu najbližih prijatelja.


– Nas dvoje smo priča koju ne želim da dijelim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira – izjavio je nedavno glumac.

 

A da razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj sreći potvrđuje činjenica i da su danas sretni roditelji šestogodišnje Sofije, koja je rođena u julu 2013. godine.Nedavno su proslavili i sedmu godišnjicu braka.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!