POVEZUJU JE SA DAMIROM DŽUMHUROM

Atraktivna blogerica Zorannah odgovara na optužbe: 'Ja nisam tu da vaspitavam tuđu djecu'

Showbizz27.10.19, 14:58h

Atraktivna blogerica Zorannah odgovara na optužbe: 'Ja nisam tu da vaspitavam tuđu djecu'
Zoranu su mediji prije nekoliko mjeseci dovodili u emotivnu vezu sa bh. teniserom Damirom Džumhurom, a nagađanja su krenula nakon što su njih dvoje zajedno došli na vjenčanje fudbalera Anela Hadžića

 

 


Zorana Jovanović Zorannah, jedna od najpoznatijih regionalnih blogerica, govrila je za srbijanske medije govorila o velikom uticaju koji ima na mlade ljude, a povodom pritužbi da je to loš uticaj i da se djeca slijepo povode za svojim idolima. 


– Jako je komplikovano što ljudi pokušavaju da traže uzore u mladima, ko god to bio. Nebitno je da li sam to ja ili neki youtuber, influencer, glumci, pjevači… Mi nismo tu da vaspitavamo tuđu djecu. Mi smo tu da radimo naš posao i naravno da ne budemo loš uzor u smislu da neko vidi nešto loše kod nas i automatski ide da to radi. Smatram da sve to polazi iz kuće i ne možemo mi da utičemo dobro na nekoga ukoliko to roditelji sami ne upakuju – rekla je Zorannah za “Mondo”. 


Inače, atraktivnu Zoranu su mediji prije nekoliko mjeseci dovodili u emotivnu vezu sa bh. teniserom Damirom Džumhurom, a nagađanja su krenula nakon što su njih dvoje zajedno došli na vjenčanje fudbalera Anela Hadžića.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!