VIDEO/ OTVORENO PROGOVORIO

Ognjen Vranješ u prvom intervjuu nakon skandala: Kakav je u seksu, šta je iz kreveta prenio na teren... A ima i poruku za Divu...

Zabava26.10.19, 09:57h

Ognjen Vranješ u prvom intervjuu nakon skandala: Kakav je u seksu, šta je iz kreveta prenio na teren... A ima i poruku za Divu...
Prvi put Vranješ je otvoreno progovorio i o skandalu i kako kaže "svom zlu" koje mu je nanijela žena koja glumi "kriminalca na baterije"

 

 

U novoj epizodi ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" gost je bio nekadašnji reprezentativac BiH i nogometaš AEK-a Ognjen Vranješ.


On je ekskluzivno za Avaz govorio o Bosni i Hercegovini kao jedinoj svojoj državi jer "drugu nema", nogometnoj reprezentaciji BiH, te otkrio šta najviše zamjera selektoru Robertu Prosinečkom.


Prvi put Vranješ je otvoreno progovorio i o skandalu i kako kaže "svom zlu" koje mu je nanijela žena koja glumi "kriminalca na baterije".


Kakav je u seksu, šta je iz kreveta prenio na teren, šta je istina među brojnim medijskim natpisima, nagađanjima i aferama, nogometaš je odlučio otkriti pred kamerama Avaz TV.


Nije do sada nijednu poruku poslao ženi koja je bila dio skandala, te je odlučno kazao kako ovaj put ima poruku: "Poručio bih nešto iskreno, nisam nikad, ali sada mogu...".


Šta je Vranješ poručio "Divi" pogledajte u videu...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!