DŽEMAL MAHMIĆ SMRTNO RANJEN

Nakon velike policijske potrage: Predao se Anto Palavra (23), osumnjičen za ubistvo zeničkog kik-boksera

Hronika23.10.19, 10:44h

Nakon velike policijske potrage: Predao se Anto Palavra (23), osumnjičen za ubistvo zeničkog kik-boksera
Portparolka Uprave policije Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić najavljuje kako će osumnjičeni Palavra biti ispitan oko okolnosti jučerašnje pucnjave u zeničkom naselju Londža

 

Dvadesetrogodišnji Zeničanin Anto Palavra, osumnjičeni za ranjavanje sa smrtnim ishodom Džemala Mahmića (34), predao se danas oko 9.30 sati policijskim službenicima u Zenici.

 

Tu je vijest Feni potvrdila i portparolka Uprave policije Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić.

 

-Nakon jučerašnjih i sinoćnjih intenzivnih aktivnosti policije na njegovom pronalaženju te pregovora s članovima porodice i prijateljima, najavio je da će se danas predati policiji.

 

To je i učinio u 9.30 sati - kaže portparolka Alić, koja najavljuje kako će osumnjičeni Palavra biti ispitan oko okolnosti jučerašnje pucnjave u zeničkom naselju Londža.   

 

Podsjetimo, Palavra je osumnjičen da je jučer, oko 9.15 sati, ranio Mahmića, koji je u 9.35 sati bio dovezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, ali ga ljekari nisu uspjeli raenimirati.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!