Obračun na Instagramu

Hani Hadžiavdagić izvjesna Fatima poručila da spremi ručak, influenserka joj odmah odgovorila

Zabava22.10.19, 09:55h

Hani Hadžiavdagić izvjesna Fatima poručila da spremi ručak, influenserka joj odmah odgovorila
Imate vremena odmah da promijenite nešto u svom životu i budete istinski sretni, jer sreća je tu oko vas, samo je treba pronaći, napisala je Hana

 

Hana Hadžiavdagić na Instagramu ima 480 pratitelja, a osim obožavatelja ima i hejtere. Nekadašnja voditeljica s jednom se hejtericom obračunala u komentarima ispod jedne od svojih objava, a njihovu je 'svađu' objavila na svom Instagram storyju.

 

Hejterica je očito kivna na Hanin način života pa joj je poručila da se prestane preseravati i spremi ručak.

 

"Vala Hana, dodijala si i Bogu i narodu. Dosta više preseravanja, idi malo radi po kući i spremi ručak, a ne ovdje da izigravaš budalu non stop", napisala je izvjesna Fatima.

 

"Poštovana Fatima, vidim da me pratite, a ako vam se ne dopada ono što vidite jednostavno to prestanite činiti. To što ja nisam domaćica nego poslovna žena je moj izbor te vam savjetujem da ne budete tako čangrizavi zbog tuđe sreće. Imate vremena odmah da promijenite nešto u svom životu i budete istinski sretni, jer sreća je tu oko vas, samo je treba pronaći", napisala je Hana te poručila pratiteljima da ne mrze svoje hejtere jer su to osobe nezadovoljne vlastitim životima. 

 

(Depo Portal, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 36

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još