'DOĐITE U FEDERACIJU BIH'

Psovali mu i vikali 'udri Turčina': Nakon što je pretučen u Beogradu, ogorčeni Bojan Tomović donio rigoroznu odluku...

Showbizz19.10.19, 19:26h

Psovali mu i vikali 'udri Turčina': Nakon što je pretučen u Beogradu, ogorčeni Bojan Tomović donio rigoroznu odluku...
Pjevač je kasnije iznio verziju i da su ga pretukli prijatelji Vladimir Tomovića i Siniše Kulića. Međutim, u srbijanskim medijima su osvanuli naslovi kako pjevač ne govori isitnu

 

 

Pjevač Bojan Tomović, koji je nedavno prihvatio Islam i promijenio ime u Ammar Moštrokol, prije dva dana pretučen je u Beogradu. Kako je sam iznio u medije, napadnut je iz čistog mira dok je šetao psa. 


Također je tvrdio da mu napadači psovali, između ostalog i Mila Đukanovića, te vikali „udri Turčina“. 


Pjevač je kasnije iznio verziju i da su ga pretukli prijatelji Vladimir Tomovića i Siniše Kulića. Međutim, u srbijanskim medijima su osvanuli naslovi kako pjevač ne govori isitnu.


No, on sam je nakon ovog nemilog incidenta donio drastičnu odluku:


- Nikad, ali više nikad neću pjevati u Srbiji! Čast dobronamjernim Srbima koji vole moje pjesme, ali ovo poniženje ne mogu zaboraviti. Neka dođu na moje nastupe u Federaciju BiH, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju, ali u Srbiju i Republiku Srpsku više nikad! Zaklinjem se u grob moga oca - poručio je ogorčeni Bojan Tomović.

 

bojan-tomovic

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još