Reagiranje na tekst

Potpredsjednik FBiH Milan Dunović: Nije tačno da sam za ili protiv preseljenja!

Front17.10.19, 11:44h

Potpredsjednik FBiH Milan Dunović: Nije tačno da sam za ili protiv preseljenja!
Degutantno je da se u trenutku kada se građani Bosne i Hercegovine bore za egzistencijalni opstanak pet godina rješava problem preseljenja ova tri kabineta

 

- Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, Milan Dunović ovim putem želi demantovati navode iz teksta Oslobođenja o preseljenju kabineta predsjednika i potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine u dio zgrade Energoinvesta u kojem stoji: “Sa ovakvim rješenjem saglasan je predsjednik FBiH Marinko Čavara, ali ne i dopredsjednici Melika Mahmutbegović i Milan Dunović.“ (Odnosi se na preseljenje u vilu „Braun“) - navodi se u saopštenju iz kabineta Potpredsjednika FBiH Milana Dunović.

 

- Nije tačno da je potpredsjednik Dunović za ili protiv preseljenja u vilu „Braun“ ili dio zgrade Energoinvesta jer je to u nadležnosti Vlade i Službe za zajedničke poslove Federacije Bosne i Hercegovine. Jedini zahtjev potpredsjednika Dunovića, u cilju očuvanja institucija predsjednika i potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine, jeste da sva tri kabineta budu preseljena u isto vrijeme na isto mjesto.

 

Degutantno je da se u trenutku kada se građani Bosne i Hercegovine bore za egzistencijalni opstanak pet godina rješava problem preseljenja ova tri kabineta. Potpredsjednik Dunović će podržati svako rješenje u cilju realizacije odluke Predsjedništva Bosne i Hercegovine o iseljenju kabineta predsjednika i potpredsjednika Federacije iz zgrade Predsjedništva BiH - zaključuje se u saopštenju.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!