Razočaran nakon poraza

Pjanić: Mi smo osrednja reprezentacija, ako ćemo realno

Sport16.10.19, 07:57h

Pjanić: Mi smo osrednja reprezentacija, ako ćemo realno
Nismo zrela ekipa. Mi smo osrednja reprezentacija, ako ćemo realno. Ne možemo se boriti za to prvo mjesto

 

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nije krio razočaranje nakon poraza od Grčke u Atini. Nakon što je BiH prije tri dana slavila protiv Finske, sinoć nije bilo snage, ili znanja, pa su "Heleni" pobijedili sa 2:1.

 

Pjanić smatra da smo nadigrani, da su nas Grci u svemu nadmašili sinoć i da su zasluženo slavili, prenosi N1.

 

"Vrlo loša utakmica. Loše smo stajali na terenu. Grci su taktički dobro odigrali, na svakoj poziciji smo kasnili...", govori Pjanić i nastavlja:

 

"Ko je krivac? Mi smo krivac. Nažalost, više puta su nam se ove stvari desile u ovim kvalifikacijama, posebno na strani. Kući igramo skroz drugačije, na strani nismo osvojili ni boda. Nismo više ni zaslužili".

 

Glavni razlog što loše igramo u gostima?

 

"Nismo zrela ekipa. Mi smo osrednja reprezentacija, ako ćemo realno. Ne možemo se boriti za to prvo mjesto. Druge ekipe su puno zrelije i spremnije od nas i to je razlog. Svaka pametna osoba koja se razumije u fudbal, vidi i prepoznat će da nismo zreli", dodao je razočarani Pjanić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još