foto/ kćerki poznatog pjevača zaista ništa ne nedostaje

Najskuplje školovanje i hoteli, privatni vozači, ultra skupe brendirane krpice i poznati drugari: Čolina Una već živi 'na visokoj nozi'...

Showbizz15.10.19, 11:09h

Najskuplje školovanje i hoteli, privatni vozači, ultra skupe brendirane krpice i poznati drugari: Čolina Una već živi 'na visokoj nozi'...
Una obožava modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu koja mnogo košta


Una Čolić, starija kćerka Zdravka Čolića, koja je odnedavno proslavila punoljetstvo uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu i na toj mreži je veoma aktivna.

 

Naime, Una pohađa najbolju i najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu, u kojoj je trenutno na završnoj godini. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pjevača Bobana Rajovića, mladi fudbaler Andrija. Prije gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa kćerka Lara.


- Za osnovno obrazovanje prve kćerke Čola je iskeširao 68.000 evra, dok je školarinu za gimnaziju platio blizu 50.000 evra, koliko košta stan na periferiji Beograda. Do škole Unu je vozio vozač, a odnedavno ona ima položen vozački ispit i svoj auto, pa može i sama da se odveze - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak porodici.

 

una-colic-2

 

Una obožava modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu koja mnogo košta. Često objavljuje fotografije iz noćnog provoda, koji joj je, kao i njenim vršnjacima, najzanimljivija aktivnost, uz česta putovanja van granica Srbije, gdje odseda u luksuznim hotelima.

 

Ostatak teksta i fotografije pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još