Majka Davida Dragičevića pred sudom

Prekinuto ročište protiv Suzane Radanović: 'Izdržavam dvoje djece, treće ste mi ubili. Tražite ubice, a ne majci da sudite'

Hronika14.10.19, 11:21h

Prekinuto ročište protiv Suzane Radanović: 'Izdržavam dvoje djece, treće ste mi ubili. Tražite ubice, a ne majci da sudite'
Suzana Radanović, koja je i u sudnici držala fotografiju svog sina Davida, pozvala je sud da sudi, kako je rekla, ubicama njenog sina

 

U Osnovnom sudu u Banjoj Luci danas je prekinuto ročište protiv majke smrtno stradalog banjalučkog mladića Davida Dragičevića, Suzane Radanović, a kojoj se na teret stavlja prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

 

U pitanju je događaj od 25. decembra prošle godine kada su prekinuta okupljanja grupe "Pravda za Davida" na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

 

Na današnjem ročištu branilac Suzane Radanović, advokat Milan Malešević, zatražio je izuzeće predstavnika Policijske uprave Banja Luka, koja je i podnijela prekršajnu prijavu protiv Radanović.

 

Kazao je kako je predstavnik ovlaštenog organa, policajac Miloš J. istog dana učestvovao i u incidentnoj situaciji kada ga je napala grupa građana s banjalučkog Trga. Tada mu je pocijepana uniforma, a on se držao i za oružje, zbog čega se čeka odvojen postupak.

 

- Koliko je ta situacija bila napeta, govori da se on tada pridržavao za oružje. To budi sumnju u njegovu nepristrasnost – rekao je Malešević u obrazloženju za izuzeće pripadnika policije.

 

Suzana Radanović, koja je i u sudnici držala fotografiju svog sina Davida, pozvala je sud da sudi, kako je rekla, ubicama njenog sina.

 

- Izdržavam dvoje djece, treće ste mi ubili. Tražite ubice, a ne majci da sudite – rekla je Radanović dodajući da ona živi u Austriji i da ne zna da li može doći na novo ročište.

 

Njen advokat je rekao da sada ostaje da se čeka novo ročište.

 

-Tražili smo izuzeće i sud je morao prekinuti ročište i ostajemo da čekamo novo koje bi trebalo biti sredinom decembra – istakao je Malešević.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!