VIDEO/ KONCERTI RASPRODATI, ALI POJAVILI SE PROBLEMI

Ogorčenom Alenu Islamoviću nisu dali da uđe u avion za Kanadu: Brega i Tifa otputovali sami, publika prevarena!

Showbizz13.10.19, 19:03h

Ogorčenom Alenu Islamoviću nisu dali da uđe u avion za Kanadu: Brega i Tifa otputovali sami, publika prevarena!
Brojni obožavatelji benda koji žive u Kanadi nisu krili razočaranje zbog Islamovićevog nedolaska, a na društvenim mrežama pljušte komentari bijesnih fanova koji smatraju da to više nije koncert Bijelog dugmeta

 

 

 

Alen Islamović (62) propustio je u petak koncert Bijelog dugmeta u Vancouveru, a neće nastupiti ni večeras u Torontu. Riječ je o dva rasprodata koncerta za koje je vladala prava jagma oko ulaznica, ali nakon najave organizatora da će koncert biti održan bez Islamovića, mnogi su ostali razočarani i nude svoje ulaznice preko interneta. 


Stotine ljudi s područja bivše SFRJ koji žive diljem Kanade potegnuli su do Vancouvera i Toronta ne bi li vidjeli i čuli svoje muzičke idole, no nisu očekivali probleme.


Međutim, bh. pjevač zbog navodnih problema sa vizom nije se mogao ukrcati u avion, a rano jutros se javio svojim obožavateljima kako bi pokušao objasniti što se zapravo dogodilo.

 


- Poruka svima u Kanadi zbog mog nedolaska na koncerte Bijelog dugmeta u Vancouveru i Torontu. Danas je svijet skrojen od laži gdje svaka nada nema smisla, gdje se jedni smatraju važni, a drugi nevažni, gdje jedni mogu imati sve, a drugi ništa. Gdje se čak i prava na život smatraju ništavnim. Ovo je stvarnost u koju upadamo i mi umjetnici i gdje nam podmeću labirinte, prepreke i zasjede. Još jednom izražavam duboko žaljenje svima koji su srcem došli na te koncerte, Alen - napisao je muzičar.


Brojni obožavatelji benda koji žive u Kanadi nisu krili razočaranje zbog Islamovićevog nedolaska, a na društvenim mrežama pljušte komentari bijesnih fanova koji smatraju da to više nije koncert Bijelog dugmeta.


- Kakvo razočaranje. Tifa ne može više pjevati, neću ići slušati publiku kako pjeva. Baš šteta... Goran Bregović i Tifa nisu Bijelo dugme. Željko Bebek i Alan Islamović su Bijelo dugme, ova dvojica ne znaju pjevati - samo su neki od komentara koji su uslijedili nakon Islamovićevog nedolaska.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još