foto/ pjevačica pronašla novu ljubav

Adele više nije sama: Tješio ju nakon razvoda dok se nisu zaljubili... Među njima je posebna veza...

Showbizz08.10.19, 10:07h

Adele više nije sama: Tješio ju nakon razvoda dok se nisu zaljubili... Među njima je posebna veza...
Nedavno se slavna britanska pjevačica pojavila na proslavi njegovog 37. rođendana u jednom londonskom klubu, a da su se 'pronašli' govori i činjenica koliko su međusobno aktivni na društvenim mrežama

 

Iako je tek nedavno riješila detalje vezane za razvod od Simona Koneckog (45), Adele je, pišu britanski mediji, u kratkom roku pronašla sreću s reperom Skeptom (37).

 

"Adele i Skepta su bili jedno uz drugo kada su prekinuli svoje bivše veze. Jako su povezani i među njima definitivno postoji posebna veza. Provode sve više vremena zajedno, a neki njihovi prijatelji se nadaju i predviđaju da će biti divan par", rekao je izvor za The Sun.

 

Nedavno se slavna britanska pjevačica pojavila na proslavi njegovog 37. rođendana u jednom londonskom klubu, a da su se 'pronašli' govori i  činjenica koliko su međusobno aktivni na društvenim mrežama.

 

skepta-reper


 
Poznata pjevačica svog novog dečka rado je upoznala sa svojim prijateljima - najboljom prijateljicom Laurom i poznatim voditeljem i glumcem Jamesom Cordenom.

 

"To što je Skepta upoznala s prijateljima je pozitivan znak. Svi im žele sve najbolje. Tih dvoje ljudi su se pronašli. Oni su godinama bili prijatelji, a nitko nije znao da će njihovo prijateljstvo prerasti u nešto više", kaže izvor.

 
Adele i Skepta su bili tu jedno za drugo kad su se njihove bivše veze raspale. Povezuje ih glazba i umjetnost i to što oboje dolaze iz grada Tottenhama, a Adelini prijatelji navodno se nadaju i predviđaju da će njihova veza postati ozbiljna i da će biti 'sjajan par'.

 

Adele je do prekida početkom godine sedam godina bila u braku s menadžerom Simonom s kojim je dobila sina Angela (6), a Skepta je prije godinu dana postao otac kćerkice. Prošle godine bio je u kratkoj vezi s Naomi Campbell.

 

(Gloria, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!